Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

BMW stiller med to nye kørere i DTM 2014

DTM 
09/12/13 

DTMBelgiske Maxime Martin bliver forfremmet fra test-kører til fabriks-kører i en af de nye BMW M4 DTM biler, mens Félix da Costa skifter fra formel biler til standardvogne. De to skal afløse Andy Prialux og Dirk Werner.
 

Den 27-årige Maxime Martin har vist sine kører egenskaber i de belgiske team Marc VDS Racing, hvor han de sidste år har vist flot kørsel i Blancpain Endurance Series. I 2013 kørte han også for BMW Team RLL i American Le Mans Series, hvor han tog en GT sejr på Long Beach sammen med Bill Auberlen.
"Det har altid været mit mål med tiden som test-kører, at arbejde mig frem til et rigtigt sæde i DTM," siger Maxime Martin. "Jeg er meget stolt af at have opnået det mål. En stor tak til BMW Motorsport, for deres tillid til mig."


Félix da Costa
(Foto: BMW Motorsport Media)

Den 22-årige portugisiske Félix da Costa vil være kendt som konkurrent til Kevin Magnussen i Formula Renault 3.5, og har tidligere kørt Forme 3 Euro Series samt GP3. Felix da Costa sluttede sig til Red Bull Junior teamet i 2012, og vandt samme år formel 3 løbet i Macau. Han deltog i Formula Renault 3.5 i 2013, og deltog desuden i Formel 1 testkørsler.
"Det er en stor ære for mig, at køre for BMW. Skiftet fra single-seater til standardvogne giver mig en ny oplevelse, men bilerne er fantastiske at køre. DTM er en af top-klasserne, og jeg kan ikke vente med at kaste mig over udfordringen.


Maxime Martin
(Foto: BMW Motorsport Media)

Andy Prialux og Dirk Werner vil ikke længere deltage i DTM, men fortsætter hos BMW som testkørere. Prialux skifter til BMW Team RLL, og vil køre i den nye United SportsCar Championship i USA. Dirk Werner vil arbejde som frontfigur i BMW Motorsports Endurance program, hvor vi vil kunne se ham i en BMW Z4 GT3.


Læs mere om:
  • António Félix da Costa
  • Maxime Martin
  •