Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin: McLaren kontrakt giver pres

Formel 1 
02/12/13 

Når Formel 1-sæsonen blænder op til en ny sæson i marts 2014 i Albert Park, kommer der til at være ekstra fokus på McLarens nye danske kører, Kevin Magnussen. Ikke alene er han debutant, men han træder direkte ind hos et af de største teams i Formel 1-historien. Det kommer til at sætte danskeren under pres.
 

I en kort chat på Twitter hvor brugere kunne stille spørgsmål til McLaren-køreren via #AskKevin, svarede den unge dansker på forskellige korte spørgsmål. Det mest interessante var kommentarerne omkring det pres der forventes, men som han også er klar til at tage. "Det givet et pres at køre for McLaren fordi det er et top-team," var svaret på et af spørgsmålene. Og med en stor grad af humor blev det også slået fast at 'presset kommer ikke på grund af min far' - med hentydning til at Jan Magnussen også var junior-kører for McLaren i en periode inden han selv valgte at springe videre til Stewart-Ford teamet, uden at det dog blev en særlig stor succes.

Ellers fortalte han i de forskellige tweets at han glæder sig til at køre igennem Eau Rouge i en 2014-racer, at Ayrton Senna er et forbillede, han har stor respekt for Lewis Hamilton og den bedrift han leverede i at komme ind som debutant og vinde for McLaren i sit debutår. Han er glad for at kunne spise indisk mad i England (!) og glæder sig til at køre på Suzuka-banen.

Han ser også frem til - med almindelig respekt - at arbejde sammen med Jenson Button for at lære af ham. Her bliver det meget interessant at se hvordan det kommer til at forløbe, hvor Button i sine kommentarer ikke har været helt så varm over ankomsten af Kevin Magnussen. Det bliver fortsat spændende at følge hvor tæt de kommer til at arbejde sammen. Og så var der også en god anledning til at han håber at der kommer mange danske fans til de europæiske Formel 1-løb. Og mon ikke der i år bliver booket lidt flere Formel 1-rejser? Der er ni chancer for at følge ham på europæisk grund i 2014 - første gang i maj på Circuit de Catalunya.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • McLaren Formula 1
  •