Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det blev Maldonado

Formel 1 
29/11/13 

Lotus Formel 1 teamet har netop annonceret at man har valgt kørersammensætning for 2014. Ikke uventet har Romain Grosjean fået genvalg efter et flot efterår især.
Det er vel egentlig heller ikke nogen overraskelse at teamet har fået en underskrift fra Pastor Maldonado om end mange betvivler hans kvaliteter.
 

2 sæder i Formel 1 klassen er her i eftermiddag blev optaget og bekræftet. Det drejer sig om Lotus teamet der har skrevet kontrakt med Romain Grosjean der får forlænget sin aftale og vel må betegnes som førstekører i næste sæson. Der blev et sæde ledigt da Kimi Räikkönen valgte at signe med Ferrari efter en disputs om lønudbetaling. Dette sæde går til Pastor Maldonado der forlader Williams teamet.


Ham her får ny arbejdsgiver i næste sæson
(Foto: Williams F1 Lat.)

Romain Grosjean har haft en forrygende efterårssæson. Han har bevist at han faktisk godt kan være en stabil kører og det har kastet mange gode points af til ham og teamet her i efteråret. Så det er næsten en selvfølge at han forsætter hos teamet. Det var knap så sikkert at det var Pastor Maldonado der skulle optage det ledige sæde.

Og så alligevel ikke helt. For Pastor Maldonado har præsteret at både at tage pole og vinde et løb. Det var dog i 2012 sæsonen at det skete. Maldonado kom til Williams teamet i 2011 og har kørt her siden debuten. Man kan altid diskutere en kørers kvaliteter, men Maldonado er vel ikke en af dem som man fremhæver som et lysende talent. Ingen stabilitet i kørslen og for langt mellem højdepunkterne. Men nu skal der præsteres. Lotus er et helt andet team end Williams har været i de seneste sæsoner. Man kan faktisk godt ryge ud hos Lotus.

Dons

Læs mere om:
  • Pastor Maldonado
  • Romain Grosjean
  • Lotus Racing
  •