Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Frederik Nymark kører Dubai 24H

24H Series 
29/11/13 

Vi kender normalt den unge Frederik Nymark fra OK Legend Car Cuppen, men nu skal det unge talent prøve kræfter med en ny disciplin, som er 24 timers løbet i Dubai som foregår i starten af januar.
 

18-årige Frederik Nymark fra Hadsten har de seneste par år været med helt fremme i den danske OK Legend Car Cup. Efter at have fået en smagsprøve på langdistance løb, med LV Motorsport i deres Porsche 911 GT3 på Padborg Park, er den unge mand nu klar til nye udfordringer.


Frederik Nymark er klar til sit første 24 timers løb
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik har lavet en aftale med AD Racing om at være den ene chauffør på teamets Renault Cilo Sport med start nummer 107. Det bliver noget nyt at skulle køre en bil med forhjuls træk, men Frederik Nymark får lidt hjælp fra Sally Racing, som selv har deltaget i løbet nogle gange.

Sally Racing stiller en af deres Renault Clio biler til rådighed så Frederik kan prøve at køre en racerbil med forhjuls træk. Da Sally Racing selv har deltaget i Dunlop 24H Dubai nogle gange kan de sikkert også give den talentfulde kører nogle gode råd med på vejen.

Kent Bernsdorf fra AD Racing udtaler:
”Det er med stor glæde vi har Frederik med på bilen i Dubai. Frederik har trods hans unge alder vist såvel hurtighed samt stabilitet, og en meget voksen indstilling, hvorfor vi i AD-Racing ser Frederik som et perfekt match til de 24 H i Dubai.”

Og Kent Bernsdorf forsætter:
”Frederik bliver ’den unge’ i teamet, der består af "voksne" med en lang og stabil erfaring i netop Renault Sport Clio Cup bilen, så alt er lagt op til at tage medaljerne med tilbage til Danmark. Men som altid i race, "To finish first, first you have to finish"


Her er bilen som vil få startnummer 107
(Foto: AD Racing)

Frederik Nymark vil være en af de yngste i feltet, hvorfor der vil være en del opmærksomhed omkring ham når træningen starter den 9. januar. Opmærksomheden vil forsætte helt frem til løbs afslutningen den 11. januar.

Når en ung mekaniker lærling sætter sig for at køre 24 timers løb på den anden side af kloden, så koster det penge, derfor er Frederik Nymark og Nymark Racing stadig på udkig efter sponsorer som kan hjælpe hele teamet med at få en medalje med hjem til Danmark.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kent Bernsdorf
  • AD-Racing
  • Nymark Racing
  • Sally Racing
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS