Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Kim Holmgaard lader op til 24-timers løb i Dubai

24H Series 
26/11/13 

Det kan ikke blive nytår hurtigt nok for Kim Holmgaard. Racerkøreren fra Aalborg har nemlig ikke som så mange andre blikket fokuseret på juleaften, men derimod på den anden weekend i januar. Her skal han atter udenlands for at deltage i et stort racerløb.
 

”For anden gang skal jeg deltage i det store 24-timers løb i Dubai,” fortæller Kim Holmgaard. ”Selv om det er et forholdsvis nyt langdistanceløb, så har det allerede opnået stor status verden over. Sidste års vinderteam bestod således dels af en tidligere Formel 1-kører, dels af to kørere, hvis fædre har kørt Formel 1.”


(Foto: Kim Holmgaard)

Bilen, som nordjyden skal deltage med i næste års 24-timers løb i Dubai, er den samme, som han kørte med sidste år. Perfection Racing Europes Aston Martin Vantage.

”Men der er sket meget med bilen på det seneste,” siger Kim Holmgaard. ”Gearkassen gik desværre i stykker ved det seneste løb, men Aston Martin har lavet nogle opdateringer, så sammen med dem og nogle nye stumper tror jeg, at vi har en gearkasse, som vil kunne holde til strabadserne. Samtidig har Aston Martin også leveret en opdatering af elektronikken til motoren, så vi kommer til at råde over 30 hestekræfter mere.”


(Foto: Kim Holmgaard)

Selv føler Kim Holmgaard sig også godt forberedt til 24-timers løbet på den 5,4 km lange racerbane i emiratet i den persiske golf, specielt fordi han kørte her sidste år.

”Jeg tror, at det bliver en meget sjovere oplevelse og et meget bedre løb end sidste år, fordi man nu har en idé om, hvordan tingene foregår,” siger han. ”Sidste gang var man meget betaget over tingene og førstehåndsindtrykkene. Vi var også meget overraskede over sandstormene og den store slitage, der var på dækkene, og det kan vi forberede os meget bedre på denne her gang.”

”Og ja, så glæder jeg mig meget til at skulle tilbringe mange timer i simulatoren, så jeg kan få baneforløbet ind på rygraden igen, inden vi rejser til Dubai.”

Med venlig hilsen
Kim Holmgaard


Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Perfection Racing
  • Dubai
  • 11/01/14 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS