Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hvem afløser Kimi Räikkönen?

Formel 1 
13/11/13 

Lige siden forleden hvor Kimi Räikkönen meldte fra resten året, har der været spekulationer om hvem afløseren skulle være.
Her i Danmark ser vi selvfølgelig helst at det bliver Marco Sørensen, men det ser ikke ud til at Lotus tænker ligesom os.
 

Lotus kan i princippet vente til de sidste timer i torsdagens døgn med at annoncere hvem der skal afløse Kimi Räikkönen, efter at han har meldt afbud resten af året. Jagten gik øjeblikkeligt ind på at finde den rigtige afløser.


Heikki Kovalainen er angiveligt til møde hos Lotus
(Foto: Caterham F1)

Det var ligesom oplagt at man kunne tage en af teamets test/reserve/junior kørere, men sådan ser det ikke ud til at blive. Davide Valsecchi ser ud til at være fravalgt ligesom samme skæbne ser ud til at være overgået den danske mulighed i form af Marco Sørensen. Nico Hülkenberg har tilsyneladende været i kontakt med Lotus, men han sagde fra efter en længere snak med teamet.

Lotus har tilsyneladende valgt at det skal være en kører med Formel 1 erfaring. Det har David Valsecchi og Marco Sørensen ikke. Nico Hülkenberg ville ikke og så er muligheden en anden finne. Heikki Kovalainen forhandler ifølge flere engelske medier i skrivende stund med Lotus om en aftale for de sidste to Grand Prixer i år. Umiddelbart ser det dermed ud til at den ene finne afløser den anden.

Kovalainen har senest tilbragt et par sæsoner hos Caterham. Det er dog ikke blevet til nogen Grand Prixer i denne sæson for teamet, men han har dog kørt nogen fredags træninger for Caterham.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Circuit of the Americas
  • 17/11/13 - Circuit of the Americas - Formel 1
  •