Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren uden hovedsponsor?

Formel 1 
12/11/13 

De fleste har vidst at Vodafone stopper som hovedsponsor for McLaren efter denne sæson. Jagten har været i gang længe for McLaren i bestræbelserne på at finde en afløser.
Det er dog tilsyneladende ikke lykkedes endnu, for McLaren har udsat den oprindelige annonceringsdag.
 

Det var planen at McLaren d. 2. december ville offentliggøre hvem der skulle afløse Vodafone som hovedsponsor for McLarens Formel 1 team. Den dato er udsat til sandsynligvis samme dag som McLaren præsentere sin 2014 racer.


Den der rød/hvide reklame på siden af bilen og bliver afløst af - ja hvem?
(Foto: McLaren media)

Det er Martin Whitmarsh selv der ude at sige at ikke alt er på plads endnu. Han siger blandt andet der kommer et antal ny sponsorer men at han ikke har den store indflydelse på forløbet. Det er teamets PR afdeling der står for det.

Som han siger så tror han at der vil blive spillet mere end én fanfare ved præsentationen af bilen i 2014. Præsentationsdatoen er endnu ikke fastlagt.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  •