Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Hurtigt frafald efter dominerende kørsel

FIA WEC 
11/11/13 

World Endurance ChampionshipYoung Driver AMR og dets tre kørere, Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Nicki Thiim, viste dominerende kørsel og hastighed ved den andensidste runde af FIA World Endurance Championship i Shanghai, men der manglede desværre lige en fuldførelse af løbet.
 

Det rent danske hold startede ellers fra pole position i GTE-Am klassen med deres Aston Martin Vantage GTE, og førte klassen i nøjagtigt 100 omgange, indtil et problem med det elektriske kredsløb tvang Kristian Poulsen til at stoppe ude på banen, og der var ikke andre muligheden end at trække bilen ud af løbet.


(Foto: Aston Martin Racing)

”Alle kørerne og hele teamet følte sig stærke og ovenpå hele dagen, og alt gik som det skulle, så vi er bare så dybt skuffede over den tidligere afslutning på et stærkt løb, siger Young Driver AMR’s Jan Struve. ”Vi havde helt sikkert farten i dag, til at vinde endnu en klassesejr, men lige pludselig, ud af ingenting, satte en endnu ukendt elektrisk fejl en stopper for al videre kørsel. Indtil da, havde Christoffer, Kristian og Nicki gjort et perfekt arbejde hele weekenden, og det så også ret lyst ud for mesterskabet. Men vi var ikke heldige i dag. Nu ser vi frem til den sidste runde i verdensmesterskabet, i Bahrain i slutningen af måneden. Vi håber at vi kan slutte sæsonen med endnu en plads på podiet. Efter den hårde dag her i Kina, har kørere og team virkeligt fortjent det.

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Nicki Thiim
  • Young Driver AMR
  • Shanghai
  • 09/11/13 - Shanghai - FIA WEC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS