Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Ændret motorreglement i ATS F3 Cuppen

Formel 3 DE 
08/11/13 

I den tyske ATS F3 Cup har man i de seneste par sæsoner udelukkende kørt med VWs Formel 3 motor, men det bliver der ændret på fremover.
Fra og med den kommende sæson tillades også andre fabrikater.
 

Den tyske ATS F3 Cup er en yderst populær serie med mange deltagere fra andre lande. I 2013 var der mere end 20 kørere fra 10 lande som deltagere i serien. Danmark nåede lige akkurat være repræsenteret med Nicolai Sylvest i de sidste løb. Nicolai Sylvest har allerede sikret sig et sæde for 2014 i serien.

Organisationen bag serien har dog til hensigt at opnå endnu større international anerkendelse. Man har allerede indledt et større samarbejde med FIA og som en del af dette samarbejde og også som en del af den internationale Formel 3 sammenslutning, er det nu besluttet at man ændrer motorreglementet fra og med 2014.

VW motoren bliver stadig tilladt, og nu bliver det også tilladt at anvende andre fabrikater også. For de er derude. Både Mercedes og Nissan laver motorer til flere Formel 3 serier og hvorfor ikke anvende dem også? De skal alle være monteret med en indsugningsrestriktor på 26 mm. Ellers er det samme reglement som tidligere som selvfølgelig skal gælde alle motorfabrikanter til serien.

Dons

Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •