Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Michelle Gatting optaget på fornemt akademi

Diverse 
06/11/13 

Racerkøreren Michelle Gatting (DARC) har som en af bare ti kørere fra hele verden klemt sig gennem nåleøjet, og hun er udtaget til FIA Young Driver Excellence Academy 2014.
De ti kørere, der skal deltage i 2014-versionen af FIA's akademi for elitekørere er dels fundet gennem fem regionale udtagelsessamlinger og dels gennem tildelingen af fem wild cards. Det er et af disse wild cards, Michelle Gatting har gjort sig fortjent til.
 


(Foto: FIA)
De ti akademideltager samles et antal gange i løbet af året, hvor nogle af verdens dygtigste instruktører lærer fra sig indenfor områder som køreteknik, samarbejde med mekanikere og resten af racerteamet, fysisk træning etc. etc.

Den nykårede vinder af Rookietitlen i Porsche Super Cup, Michael Christensen, vandt i 2012 titlen som akademiets bedste deltager.

Michelle Gatting (19) har i 2013 deltaget i VW Scirocco R-Cup, hvor hun blev samlet nummer fem. Hun er eneste kvindelige deltager i akademiet, og har de seneste to år tillige været støttet af FIAs Women in Motorsport Commission.

Læs mere på www.fiainstitute.com


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  •