Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Målet er podiet og helst øverste trin

FIA WEC 
07/11/13 

World Endurance ChampionshipNæstsidste afdeling i FIA World Endurance Championship i GTE Am klassen skal helst give en sejr eller i det mindste en podieplacering for det danske Young Driver AMR team.
De tre kørere er topmotiverede og da Young Driver AMR tidligere har lavet flotte resultater i netop Shanghai, er der store forhåbninger til teamet og kørerne.
 

2013 sæsonen i FIA World Endurance Championship går ind i sin afsluttende fase, når serien denne lørdag afvikler syvende og næstsidste runde af sæsonen på Shanghai International Circuit i Kina. Med to runder tilbage, har Young Driver AMR stadig chancer for nå noget stort i GTE -Am klassen efter en sejr i den seneste runde i Fuji / Japan. Tilbage hos Young Driver AMR på Shanghai er Nicki Thiim, der rejser til Kina efter at have vundet Porsche Supercup sidste weekend i Abu Dhabi. Thiim vil dele den Aston Martin Racing anmeldte Young driver AMR - Aston Martin Vantage GTE på Shanghai International Circuit med landsmændene Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen.


(Foto: Aston Martin Racing)

Formel 1 banen i Shanghai er ny for alle tre "Young Drivers" . " Ingen af ​​os har været i Shanghai før", siger Kristian Poulsen. "Men det vil ikke være et stort problem, for de fleste af de andre baner har også været nye for os. Vores Aston Martin skulle være virkelig hurtig på banen i Shanghai, ifølge resultaterne fra de seneste sidste års race, som Aston Martin har vundet. Så vi rejser temmelig fortrøstningsfulde til Kina. "

Efter at have vundet den anden sejr i sæsonen i et regn-forkortet løb på Fuji / Japan for nylig, er Nygaard og Poulsen nummer fire i kørernes mesterskab, 26,5 point efter de førende i mesterskabet, og hvor der stadig er 52 points at køre om i de sidste to runder i Kina og Bahrain. "Det bliver ikke let, vi får helt sikkert brug for lidt held," siger Kristian Poulsen siger. " Vi vil gøre vores bedste, og vil forsøge at vinde de to resterende runder. Hvad der så sker, ikke er i vores hænder. Den sidste runde på Fuji blev stoppet på grund af kraftig regn og kun halve point blev givet. Det skader vores mesterskabet ambitioner. Hvis vi ville have vundet løbet normalt med fulde points, ville det se lidt lysere nu."

Young Driver AMR har en succesfuld rekord i Kina. Ved den sidste optræden af holdet i Kina - ved en FIA GT1 VM runde i 201 - Young Driver AMR tog en dominerende dobbelt sejr i begge løb med deres Aston Martin DBR9.

Den syvende runde af FIA WEC på Shanghai starter lørdag kl 04:00 CET ( 11:00 lokal tid ) og vil blive streamet live på internettet på www.fiawec.com.
Eurosport vil sende de sidste timer af løbet live fra kl. 08:35.

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Nicki Thiim
  • Young Driver AMR
  • Shanghai
  • 09/11/13 - Shanghai - FIA WEC - FIA VM
  •