Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

"Pengene på bordet eller jeg er gået"

Formel 1 
02/11/13 

Dramaet omkring Kimi Räikkönen forsætter, for godt nok mødte han op i Abu Dhabi, men han valgte ikke at møde op til Lotus teamets officielle pressemøde.
Derimod er der tilsyneladende kommet nye krav fra Kimi Räikkönen til Lotus teamet.
 

Først fik han ingen løb, så valgte han netop af denne grund at skifte til Ferrari efter denne sæson. Dernæst var det interne sprogbrug over teamradioen ved det seneste Grand Prix ikke særlig pænt, og så udeblev han fra sin arbejdsgivers officielle pressemøde. Senest har han luftet en ny 'trussel' om man vil.


Går Kimi Räikkönen eller ikke?
(Foto: Lotus F1)

Det er ikke verdens bedste omtale Kimi Räikkönen får i øjeblikket, og måske med rette. Manglende lønudbetaling kan håndteres på mange måder, og den måde som Kimi Räikkönen gør det på er måske ikke den rette. Men i hvert fald har han til flere journalister tilsyneladende udtalt at denne weekend ligesom markere noget helt bestemt.

Meget forståeligt vil han ikke køre gratis, men måden og opponerer på er måske ikke den rette. I hvert fald har udtalt til flere journalister, at han er kommet til Abu Dhabi af to årsager:
Den ene er at køre Grand Prixet, det andet er at finde ud af om Lotus er i stand til at udbetale hans tilgodehavende. Sker det ikke, truer Kimi Räikkönen med at blive væk fra resten af sæsonens Grand Prixer, hvilket vil sige det amerikansk og det brasilianske Grand Prix.

Til de selvsamme journalister har Kimi Räikkönen også udtalt at såfremt Lotus teamet får løst sine angivelige økonomiske problemer og udbetaler ham hans tilgodehavende, så har han ingen problemer med at køre de sidst to Grand Prixer.

Gerard Lopez, chef for Lotus ejeren Genii, har haft travlt med at nedtone konflikten. Han udtaler blandt andet at han talt adskillige gange med Kimi Räikkönen om alt muligt - også Formel 1. Situationen er ifølge Geard Lopez opstået fordi der er opstået visse problemer i forbindelser med salget af mindretals andele i teamet til en ny partner, Quantam Motorsports, der for øvrigt lavede navneændring fra Infinity Racing midt på sommeren.

Stillingen er altså tilsyneladende den at Kimi Räikkönen har ladet oplyse via pressen at hans eneste betingelse er: "Pengene på bordet eller jeg er gået".

Dons

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Lotus Racing
  • Yas Marina Circuit
  • 03/11/13 - Yas Marina Circuit - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS