Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Audi vil vinde endnu et mesterskab

FIA WEC 
03/11/13 

World Endurance ChampionshipBliver Tom Kristensen verdensmester?
Allerede ved den seneste afdeling af World Endurance Championship, som blev kørt i Japan, under kaotiske forhold, blev Audi holdet udråbt som team verdensmestre i World Endurance Championship.
Den kommende weekend byder på muligheden for endnu et mesterskab.
 

Efter en kaotisk afdeling af World Endurance Championship, som blev kørt på Fuji banen i Japan, handler det i den kommende weekend om 6 timers løbet på banen i Shanghai. På denne bane er det muligt for Loïc Duval, Tom Kristensen og Allan McNish at blive verdensmestre i deres Audi R18 e-tron quattro.


Kan Tom Kristensen vinde WEC?
(Foto: Audi sport)

Inden weekendens 6-timers løb fører de 3 med 40,75 points foran teamkammeraterne Marcel Fässler, André Lotterer og Benoît Tréluyer. Den resterende del af sæsonen byder på maksimalt 52 points, hvis man tager to pole positions og samtidig to sejre. Reelt betyder det at hvis Tom Kristensen & Co, tager andenpladsen i weekenden, så er de mestre.

Tom Kristensen fortæller før løbet at han og Allan McNish var de hurtigste Audi kørere i Shanghai sidste år. Tom pointerer at hans mål er en sejr for Audi, på bilfabrikantens største marked, men han underkender selvfølgeligt ikke at sejren også er vigtig i forhold til at blive verdensmester.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan McNish
  • Loïc Duval
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Joest
  •