Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Rebellion holder planen med deres ny LMP1

FIA WEC 
02/11/13 

World Endurance ChampionshipDet er ikke en nyhed at Rebellion, sammen med ORECA er ved at bygge en helt ny LMP1 racer som kommer til at hedde R-One.
Arbejdet med den nye racer er i fuld gang med en masse praktiske øvelser.
 

Planen om at samarbejde med ORECA blev offentliggjort allerede i juni måned, under Le Mans, og Rebellion siger samstemmende med ORECA at projektet fortsat følger den oprindelige plan.

Som det nye regelsæt foreskriver, skal LMP1 teams komme til start med mindst to biler, for at være med i 2014 FIA World Endurance Championship. Derfor er det selvfølgelig planen at bygge to R-One og reserve chassis.


1. Rebellion R-One monocoque er ved at blive bygget.
(Foto: Rebellion Racing)

Projektets status er at den første monocoque er ved at blive bygget, og vigtige aftaler med tekniske underleverandører er lavet.

En vigtig ting i den nye bil er at køreren skal kunne orientere sig når han sidder i bilen. Det lyder som en selvfølgelighed når der bygges moderne racerbiler, men sådan er det desværre ikke.
Rebellion R-one bliver bygget med fokus på at kørerne har et godt udsyn, samtidig med at der arbejdes på højtryk med at lave et optimalt aerodynamisk design.

Der er foreløbig ikke nogen offentliggjorte planer om hvornår vi første gang skal se den ny R-one sætte hjulene på en racerbane.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Rebellion Racing
  •