Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Hvad er nu det med Lotus og Räikkönen?

Formel 1 
01/11/13 

Kanten mellem Lotus ledelsen og den ene af teamets kørere, Kimi Räikkönen, er blevet skarpere og skarpere i den seneste tid.
Faktisk har teamchef Eric Boullier måttet beklage sprogbruget i søndags over radioen mellem pit og kører.
 

Har Lotus teamet interne problemer? Noget kunne tyde på det. Man nåede faktisk ikke at tilbyde Kimi Räikkönen en samtale om kontraktforlængelse før Kimi Räikkönen var gået over i fjendens lejr, i dette tilfælde Ferrari. Som årsag blev der givet manglende betaling - angiveligt på grund af et forestående salg af mindretals andele af teamet. Det er Genii som i dag ejer teamet, men ønsker at sælge en vis del af teamet til andre investorer.

Det halløj vil Kimi Räikkönen tilsyneladende ikke være med til, idet han tilsyneladende ikke har fået sit tilgodehavende - i hvert fald ikke på daværende tidspunkt. Stemningen og tonen er internt tilsyneladende blevet skærpet mellem Kimi Räikkönen og Eric Boullier i den senere tid. I hvert fald var det ikke de bedste toner der kom udover teamradioen i søndags.

Nu er det så kommet frem at Kimi Räikkönen først ankommer til Abu Dhabis Grand Prix i sidste øjeblik. De første pressemøder hvor Kimi Räikkönen skulle have deltaget, er holdt uden finnen. Eric Boullier har meddelt begge kørere at inden de kommer i aktion, er der dømt mødepligt til et lille møde mellem de tre. Trods uenigheder og konflikter, er teamet forpligtiget til at præstere ude på asfalten, og det skal lige gentages overfor kørerne. Ydermere er der nogen teammedlemmer, mekanikere mm. som knokler for at bilerne skal være klar til Grand Prixet.

Kimi Räikkönen har ikke smækket med døren, men det er tæt på. Forholdet til visse dele af Lotus teamet er nærmest slået i stykker af økonomiske forhold.


Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Lotus Racing
  • Yas Marina Circuit
  • 03/11/13 - Yas Marina Circuit - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS