Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse 
31/10/13 

16-årige Frederik Schandorff (DMKA) meldte sig søndag ind i rækken af danskere med topplacering ved den årlige Formel Ford Festival på Brands Hatch i England, der gælder som det uofficielle VM for begynderklassen.
Det skete med tredjepladsen i kategorien for Duratec/Zetec biler. Senest vandt årets DTC-mester Dennis Lind (DARC) titlen i 2010, og tidligere har både Jan Magnussen og Jason Watt stået øverst på podiet.
 


(Foto: DASU)

DET SKER
Nicki Thiim (MSS) og Michael Christensen (ASK) er med i topstriden ved sæsonafslutningen på årets Porsche Super Cup, der køres i forbindelse med Abu Dhabis Grand Prix den kommende weekend. Runden er en såkaldt ”double-header” med et tællende løb både lørdag og søndag, og grundet det tragiske dødsfald for den førende Sean Edwards kan Thiim med to gode placeringer sikre sig titlen. Der er dog bestræbelser i gang på at gøre runden til ikke-tællende så Edwards tildeles titlen posthumt. I skrivende stund er det uklart hvad udfaldet bliver, men løbene kan følges direkte på Eurosport, lørdag kl. 12.30 (Eurosport 2) og søndag kl. 11.45 (Eurosport 1)
Se www.racecam.de

Kevin Magnussen (DARC) er atter med som reserve for Jenson Button og Sergio Perez hos McLaren når Abu Dhabis Grand Prix afvikles på Yas Marina den kommende weekend.
Sebastian Vettel vandt som bekendt sit fjerde verdensmesterskab i træk sidste weekend i Indien.
Løbet kan som sædvanlig følges direkte blandt andet på TV3+

Mikkel Mac (LFMS) er til start i næstsidste runde af Trofeo Maserati World Series, der køres søndag i Shanghai. Falstringen er inden løbet på andenpladsen i serien.
Se http://web.maserati.com/maserati/en/en/index/maseraticorse/trofeo-granturismo-mc.html

Nicklas Nielsen (GGK) og Kevin Rossel (VKK) repræsenterer Danmark i klassen KF ved WSK Final Cup på banen 7 Lahgi ved Rom.
Følg løbet på www.wskarting.com

VW har udtaget 23 unge kørere til shoot-out om 5 pladser i VW Scirocco R-Cup 2014. Den finder sted 7- 8. november i Oschersleben, og blandt kandidaterne er to unge danskere, Kevin Rossel (VKK) og Alexander Lauritzen (HM)

Det er desværre ikke lykkes for Michel Nykjær (NMKA) at finde et nyt team til næstsidste runde af VM for standardvogne, der køres i Shanghai den kommende weekend. Den sjællandske automekaniker indtager på trods af dette stadig tredjepladsen i Yokohama Drivers Trophy, og femtepladsen generelt.


Opmærksomheden henledes på indsamlingen til Allan Simonsens Mindefond.
Beløb kan indbetales på konto (Jyske Bank) 5078 1117416, og alle penge går ubeskåret og skattefrit til Allan Simonsens efterladte.
Æret være Allans minde.

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Kevin Magnussen
  • Kevin Rossel
  • Michel Nykjær
  • Mikkel Mac
  • Nicki Thiim
  • Nicklas Nielsen
  •      ASETEK SIMSPORTS