Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Game Zone

Sally øverst på podiet

Game Zone 
30/10/13 

Martin Sally endte øverst på podiet i weekendens GTR24H løb på Le Mans. Dette sammen med holdet InnoTech C2 Racings øvrige kørere, som bestod af Michael Rasmussen, Henrik Høier og Michael Kastrup.
InnoTech C2 Racing stillede med tre biler til start, alle biler af typen Audi R8 GT3 LMS i GTE klassen.
 

Vejen til sejren var ikke uden problemer, dog mest af ekstern karakter – der var, specielt i første halvdel af løbet, en del tekniske problemer som forårsagede Safety car gentagne gange og efterfølgende genstart.
Dette betød at holdets forspring gang på gang blev ”nulstillet”. Det kunne dog ikke ryste teamet, der fortsat lagde sig i spidsen, primært vha. teamets stjernekører Michael Rasmussen, som til sidst kunne køre i mål med en komfortabel føring på hele 2 minutter.

De sidste ca. 9 timer af løbet foregik på en fugtig bane, som dog næsten tørrede op i slutningen af løbet. Her brillerede Michael Rasmussen atter engang med at sætte omgangsrekord i løbets sidste halve time.
En anden faktor for succesen var teamets fortrinlige pit arbejde og ikke mindst strategi, hvor det lykkedes at balancere dæk og brændstofforbrug til maksimalt udnyttelse, uden at dette påvirkede omgangstiderne. Sidst, men ikke mindst, lykkedes det kørerne stort set at undgå skader og dermed unødig tid til reparation i pitten.

Teamets anden bil Audi #177 var i perioder på andenpladsen og meget stærkt kørende, men havde et par uheld som forårsagede unødig tid i pitten og endte dermed på en 4 plads.

Den tredje bil Audi #199 endte desværre med en diskvalificering pga. en stop & go og en misforståelse til en LMP bil da denne (stop & go) skulle eksekveres, hvorved indkørslen til pitten missede – Audi #199 lå til en top 10 placering, men blev til sidst hentet og endte på en 11 plads.

InnoTech C2 Racing stillede til start med 3 stk. Audi R8 GT3 med følgende fordeling af kørere på hver bil.
Audi #166 Martin Sally, Michael Rasmussen, Henrik Høier og Michael Kastrup - P1
Audi #177 Steen Nygaard, Johnny Nygaard og Mattias Thing – P4
Audi #199 Ronnie Olsen, Christian Bovenkamp og Anel Cavka - P11

Teamet vil til næste års GTR24H Le Mans forsøge at mande yderligere op og have en bil med i LMP klassen.

Martin Sally
InnoTec C2 Racing


Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  •