Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Første kørere klar i ATS F3 Cuppen 2014

Formel 3 DE 
29/10/13 

heriblandt en dansk kører
Allerede nu kan den tyske F3 serie - også kendt som ATS Formel 3 Cup - melde om de første tilmeldte kørere til 2014 sæsonen.
Og hvorfor er det så lige så interessant?
Ganske simpelt - der er en dansk kører iblandt.
 

Inden længe går de første testkørsler igang i den tyske ATS F3 Cup serie med henblik på at få udvalgt kørerne til næste sæson. Teamene vil selvfølgelig gerne se deres egne emner an, ligesom der nok også holdes øje med konkurrenternes emner.

Der er også nye teams på vej. Et af dem er JBR Engineering & Motorsports som allerede har den ene af to kørere på plads. Det er danske Nicolai Sylvest der har sikret sig det ene af sæderne. Nicolai Sylvest var gæstekører i klassen ved to lejligheder i den netop afsluttede 2013 sæson. Her gjorde han det så godt at det nye team allerede nu har sikret sig den unge kørers underskrift på en kontrakt.


Fuld sæson forude for Nicolai Sylvest i den tyske ATS F3 Cup
(Foto: Sylvest Motorsport)

TTC Motorsport har også den ene af kørerne på plads. Det gik nok lidt nemt idet der er genvalg til Hubertus-Carlos Vier, som udover at være en talentfuld kører, også er teamejerens søn.

Flere unge kørere er på vej til test og mulig kontraktunderskrivelse. Flere fra 2013 sæsonen er på genvalg hos samme team eller et andet, mens flere rykker videre til den FIA F3 Euroserien.

Dons

Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •