Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh og Mie Petersen går efter guldet

DM Rally 
22/10/13 

Rallymandskabet kan vinde det meste prestigefyldte Danmarksmesterskab
De har muligheden for at vinde Danmarksmesterskabet i 4WD-division. Og de vil gå efter at vinde det. Det er status for DK MOTORSPORT’s mandskab Ib Kragh og Mie Petersen forud for det Danboring Rally, som afslutter årets DM-sæson den 26. oktober
 

”Vi skal vinde det Danmarksmesterskab. Fordi vi er de hurtigste, og fordi vi har fortjent det,” siger Ib Kragh. Sammen med Mie Petersen har han vundet de to seneste afdelinger af DM-serien i rally generelt og bragt sig i front for DM-tabellen i den hurtige 4WD-division.


DK MOTORSPORT's mandskab Ib Kragh og Mie Petersen går efter guldet.

”Vi har de bedste kort på hånden, fordi vi ligger på førstepladsen, og fordi de andre skal forbi os. Men selv om vi godt kan sikre os DM-guldet med en andenplads i finaleløbet, så vil vi ikke køre og lurepasse. Vi vil gå efter sejren.”

To andre mandskaber kan dels slå Ib Kragh og Mie Petersen i guldkampen, dels henvise dem til den bronzeplacering, som de på forhånd er sikker på som minimumsresultat. Men chaufføren i den sorte, hvide og røde Peugeot 207 Super 2000 tror ikke på, at man vil miste den aktuelle DM-føring.

”Gennem hele sæsonen har vi bare bevist, at vi har været det hurtigste mandskab herhjemme.. Selvom vi har været bagefter, så har vi kunnet stramme os op og vinde alligevel. Det gjorde vi jo ved det seneste DM-løb i rally, hvor vi løb ind i tekniske problemer, satte sekunder til, men alligevel vandt,” slår Ib Kragh fast.

Finalen i Danmarksmesterskabet køres i Herning/Ikast-området, og selv om der ikke er sluppet mange detaljer ud om løbet, så er det dog kommet frem, at der efter danske forhold vil være mange kilometer hastighedsprøver med grus som underlag.

”Det passer mig fint, at det bliver et løb med både asfalt og grus,” siger Ib Kragh. ”Der var jo også asfalt og grus ved det sidste løb, og der fik de andre også klø.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Herning
  • 26/10/13 - Herning - DM Rally - DASU mesterskab
  •