Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing Yokohama mester 2013

Rally Sprint 
21/10/13 

- i den store klasse…
Det et meget stolt par: Lars Kragh og Jess Larsen, (Køge/Ringsted) som kan kalder sig Yokohama mester 2013 i den store klasse, over 2000ccm.
 

”Det er dejligt at vil har vundet den store klasse i Yokohama mesterskabet øst 2013” udtaler Lars Kragh og forsætter ”det er en hård klasse at køre i, der skal ikke laves fejl, så koster det med det samme”

Jess Larsen tilføjer ”vi har på intet tidspunkt været uden for en top 3 generelt, så det har bare været at holdt ”elastikken” stram for eller var der bare en anden bil foran os.

Mekaniker Stanis Bertelsen ” det er rigtigt dejligt at bilen bare har holdt, for som det gik igennem i sidste sæson var ikke så sjov. Men det setup som vi har nu, virker tilsyneladende” slutter Stanis.

Escobar racing kører i deres Porsche 911 GT3 RS for 3. sæson og det var været en bil som publikum har, kunne lide. ”Vi har oplevet flere tilskuere som er kommet forbi os og sagt ”fed lyd” ”dejligt at en sådan bil er kommet til i dansk rally” og det varmer når det ikke går helt som planlagt ” siger Lars Kragh og forsætter ”Vi er bare så glade for denne titel: Yokohama mester 2013”.

Efter de 4 afdelinger i henholdsvis Rønnede, Avedøre, Roskilde og Nykøbing F ser pointstillingen således ud i klassen over 2000ccm:

 1. Lars Kragh - Porsche 911 GT3 : 50
 2. Michael Springer - BMW Compact : 39
 3. Jørgen Hansen - Porsche 997 GT3 : 37
 4. Johnny Pedersen BMW M3 : 33
 5. John Frederiksen - BMW Compact : 28
 6. Henrik Fuch - Mitsubishi : 15 point


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: