Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

DSK i Grindsted: Thorsen sejrer igen – Vesti vinder DASU DM

Go Kart 
10/10/13 

Dansk Superkart og DM for KF og Cadett klasserne blev i sidste septemberweekend afsluttet på Grindsted gokartbane, og her var RS Competition atter repræsenteret af Kristian Thorsen i KF2 og Frederik Vesti i Cadett Junior.
 

Med i KF2 for teamet var også Kevin Rossel, der i år primært har været at finde på den internationale scene med deltagelse i EM, VM og WSK.

Med 23 deltagere i Cadett Junior klassen var der tæt race, og Frederik Vesti trådte for alvor i karakter og markerede sig ved overlegent at vinde søndagens finale.

Dermed sikrede han sig den samlede sejr i DASU Danmarksmesterskabet. Frederik Vesti har igennem hele sæsonen været en fremtrædende kører i både Cadett Junior og Rotax Mini klassen, og i næste weekend venter afgørelsen i Rotax Mini Danmarksmesterskabet, hvor Frederik også er vinderfavorit.


En glad og stolt Frederik Vesti som vinder af DASU Mesterskabet
(Foto: Motorsporten.dk)

Blandt de 16 KF2 kørere blev Kevin Rossel til lørdagens afdeling bedst placeret hos RS Competition med en 2. plads efter den mesterskabsførende Alexander Müller.

Kristian Thorsen, for hvem Grindsted var en ny ukendt bane, endte finalen på en 4. plads. Til søndagens løb sikrede Kevin Rossel sig med to heatsejre Pole Position til finalen, mens Kristian Thorsen skulle starte fra fjerdepladsen.

For Kevin slap heldet midt i finalen op, da Magnus Ruud Kjær for enden af langsiden kørte over ham, hvilket betød, at finalen sluttedes med rødt flag med kun tre minutter tilbage. Imidlertid havde Kristian virkelig fået fart i karten og lagt sig i en solid føring, hvorfor han sluttede som vinder af sidste afdeling af Dansk Super Kart Mesterskabet med hurtigste omgangstid i finalen.


Kevin Rossel og Kristian Thorsen var begge at finde helt i toppen
(Foto: Motorsporten.dk)

En flot sæsonafslutning af både Frederik Vesti og Kristian Thorsen, mens Kevin Rossel indtil uheldet i finalen også viste sit talent som dansk topkører.

Jannie Johansen


Læs mere om:
  • RS Competition/K-Tech
  • Grindsted Gokart Bane
  •