Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Dramatisk OK Legend Car Cup-finale på Padborg Park

Legend Car 
07/10/13 

Kenneth Jensen genvandt sin titel, mens Freddie Veje blev ny oldboys-mester
Danmarks sjoveste motorsportsklasse – OK Legend Car Cuppen – afsluttede årets sæson på Padborg Park, og det blev en finalerunde med masser af dramatik, inden årets mestre kunne kåres.
 

Nuvel, den forsvarende mester Kenneth Jensen, Langå, havde et så stort forspring i tabellen til rivalen Jesper Egebart, Børkop, at han ikke skulle gøre meget galt for at gentage sin titel, men det var tæt ved at gå galt. Ikke en eneste gang i søndagens tre løb kom han på podiet.


For andet år i træk blev Kenneth Jensen vinder af OK Legend Car Cuppen

I det første heat var han i en tæt dyst med Nicholai Sørensen, Sindal, om en top 3-placering, men spandt på sidste omgang og endte løbet på sjettepladsen. I andet heat skyggede han løbets førende Jesper Egebart, men da løbet blev givet frit igen efter en safetycar-periode, kom det til kontakt mellem de to, som begge tabte mange placeringer og måtte overlade sejren til Kevin Verner Jensen, Silkeborg. Men solide pointscorer gjorde, at Kenneth Jensen allerede var sikker på at generobre titlen, hvilket skete foran Jesper Egebart og Frederik Nymark, Hadsten.

I det hele taget var de tre løb for OK Legend Car Cuppen fyldt med dramatik. Hele fem gange blev der i løbet af dagen indsat safety car for at rydde banen for havarerede biler efter kollisioner eller sammenstød, og en enkelt gang var det endda så slemt, at løbsledelsen valgte at stoppe løbet med rødt flag.

Mens Kenneth Jensen kunne udnytte sin favoritværdighed til at tage titlen i OK Legend Car Cuppen, så blev man vidne til en overraskelse blandt oldboys-kørerne.

Her var Lars Mogensen, Silkeborg, favorit, da han havde henholdsvis 18 og 36 points forspring til Anders Eriksen, Hadsten, og Freddie Veje, men selv om midtjyden har haft dårlige løbsweekender i denne sæson – som bl.a. sæsonpremieren, hvor han slog kolbøtter med sin bil – så kom finaledagen på Padborg Park tæt på at matche den løbsweekend.


Freddie Veje (forreste) endte med at tage sejren i oldboys-klassen, da Lars Mogensen (bagest) havde en dårlig dag på Padborg Park

Det første heat fuldførte han ikke, og da han sluttede langt nede i rækkerne i de to næste, blev han i tabellen passeret af Freddie Veje, Kirke Hyllinge, som havde en nærmest perfekt weekend. Hurtigste oldboy i tidtagningen samt to klassesejre og en tredjeplads gav ham oldboy-titlen med en margen på syv point, mens Anders Eriksen var meget tæt på også at tage andenpladsen fra Lars Mogensen. Han sluttede således bare fire point efter ham på tredjepladsen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kenneth Jensen
  • Padborg Park
  • 06/10/13 - Padborg Park - Legend Car - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS