Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Nymark tilfreds med DEC indsats

Danish Endurance
Championship 

05/10/13 

DEC - Danish Endurance Championship- trods mekanisk fejl
Frederik Nymark deltog lørdag i sit første DEC løb på Padborg Park, sammen med Jannik Larsen i en Porsche 911 GT 3. Løbet gik efter planen godt, trods en mindre mekanisk fejl
 

Efter en kvalifikation hvor de to chauffører fik bilen kørt frem til en startplads som nummer tre, så det lovende ud.


Starten er gået og den hurtige Porsche er forrest i første sving.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da starten gik var Frederiks erfarne medkører hurtig og tog starten. På omgang nummer sytten er Jannik nødt til at køre i pit med et defekt baghjuls ophæng. Det tager teamet 28 minutter at reparere bagtøjet, hvilket betyder at holdet var ude af kampen om førstepladsen.


Den defekte del af bagtøjet som blev udskiftet.
(Foto: Motorsporten.dk)

På omgang 65 kommer Frederik Nymark i bilen og efter et par omgange er det tydeligt at han har fundet farten og under de halvanden time som Frederik sad i bilen, satte han konstante hurtige tider.


Flemming Nymark har tjek på kørerne og bilens omgangstider.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hele teamet var glade for resultatet, da hovedformålet med deltagelsen i weekendens DEC løb var at få rystet teamet sammen og se muligheden for et udenlandsk løb.


Jannik Larsen kørte dagens hurtigste omgangstid.
(Foto: Motorsporten.dk)

Man arbejder forsat på at kunne stille til start ved 24 timers løbet i Dubai. Løbet i Dubai køres i januar måned næste år, men allerede nu undersøger Nymark Racing muligheden for at kunne finde opbakning til at kunne deltage.


Frederik kørte hurtige og konstante tider. i bilen
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik fortalte endvidere at han var glad for den tillid som LV Motorsport havde vist ham og givet ham muligheden for at deltage i lørdagens løb. Selvom løbet var noget hårdere end han havde forventet, er han fyldt med gå-på-mod til endnu en omgang langdistanceløb, lige nu glæder han sig allermest til at komme bag rattet i sin Legend Car racer til søndagens finalekørsler, der markerer afslutningen af denne sæson.

Nymark Racing

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 05/10/13 - Padborg Park - Danish Endurance Championship - DM
  •