Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

En samlet 3. plads for stabilitet!

Special Saloon 
05/10/13 

Flot og stabil kørsel af Preben Grundtvig gennem hele sæsonen, gjorde at Dream Concept Racing sluttede med den generelle 3. plads i S-GT divisionen i Sunoco SSC klassen.
 

Denne sæson er Prebens første hele sæson i SSC og i hans Ferrari 458 Challenge, en bil som netop blev indkøbt til sæson 2013.


Preben og Mikkel O. Pedersen 16 år (sort Porsche), Preben vandt med 2 point over Mikkel
(Foto: Brian Staal)

At det flotte resultat, er kommet i hus er der flere årsager til udtaler Preben:
”Konstant og hård træning, hele året, både i bilen og uden for banen, som f.eks. simulator-, gokart-, cardio, og mental træning er nogen af tingene som jeg har lagt vægt på. ”

Som det eneste team i hele SSC feltet, gennemførte vi og scorede points i ALLE 18 heats. 100 % må siges at være godkendt! Den stabile kører og den sublime fabriksbil, som kommer fra en af verdens mest kendte bilbrands, Ferrari, har vist resultater. Derfor kunne vi til den afsluttende præmieoverrækkelse på Jyllands Ringen modtage fighterpokalen.


Fighterpokalen for 100 % gennemførte heats
(Foto: Brian Staal)

Nu bliver efterår og vinterpausen brugt på tanker for næste år, som sandsynligvis kommer til at indeholde SSC og enkelte DEC løb. Preben sigter dog også på at kunne køre et par udenlandske løb næste år, og hvis det er muligt, måske allerede et i denne måned, for at slutte sæsonen helt af. Vi opdaterer selvfølgelig hjemmesiden hvis dette lykkedes.

Dream Concept Racing vil gerne takke alle sponsorerne, der har fulgt den røde Ferrari med nummer 405 fra Maranello på racerbanerne i år.

Preben er fuldt ud tilfreds med teamets indsats til alle løb, og takker Jens Roed Chef mekaniker. Brian Brøndum, mekaniker. Alex Berg, mekaniker. Brian Staal, datatekniker/fotograf og Thomas Vestergaard, træner/coach for den fine indsats i 2013 og ser frem til 2014.


18 gennemførte heat, og en glad mand som glæder sig til sæsonen 2014
(Foto: Brian Staal)

Tak for et godt race år, til alle publikum, SSC og Sunoco, vi ses i 2014.

Dream Concept Racing


Læs mere om:
  • Preben Grundtvig
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her