Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark kører DEC og Legend Cup

Legends Cup 
03/10/13 

- ved Padborg Finalen i den kommende weekend
Sidste gang Frederik sad i sin Legend bil med start nummer 48, skulle han køre løb både lørdag og søndag ved Padborg Super Prix. Det skal han igen i den kommende weekend, men denne gang i to forskellige biler.
 

Da Nymark Racing og ’Frede’ i starten af september stillede til start var det med en forhåbning om at kunne tage gode point med hjem, men det gik ikke lige efter planen.

Weekenden var en såkaldt dobbelt weekend, hvor man kørte en hel løbsweekend både lørdag og søndag. Det ville sige 2 kvalifikationer og 6 løb i løbet af weekenden.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagen startede med en fornuftig plads som nummer to i kvalifikationen. Som bekendt vender man hele feltet til første løb, så hurtigste mand starter bagerst. Fra en startplads bagerst i feltet kørte unge Nymark sig op på en flot femteplads.


En kamp om at komme frem i det våde vejr.
(Foto: Motorsporten.dk)

I det andet af lørdagens løb begynder bilen at drille lidt og Frede slutter uden for top ti. På omgang nummer tre i dagens sidste løb må Frederik udgå med en fejl på sin motor og kan derfor ikke score point.

Fejlen på motoren blev fundet efter en del søgen. Det skulle vise sig at være en lidt besynderlig fejl på bilen. ”Det har vi aldrig set før. Det er en brændstof dyse som er raslet løs” fortalte Flemming Nymark senere lørdag aften.

Søndag var en ny løbsdag og Frederiks bil var igen klar til kamp. Team Nymark Racings store fejlsøgning og forberedelse af bilen belønnede den unge kører fra Hadsten med at køre den hurtigste tid i kvalifikationen.


Endnu en kvalifikation om søndagen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Både bilen og Frederik viste også topform resten af søndagen, med en femteplads og to andenpladser.


Vejret var ustabilt hele weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det var ikke hvad jeg havde håbet på. Regn som kom og gik og folk som kørte galt foran mig ødelagde det lidt for mig. Det meste at weekenden havde vi farten i bilen, men vi fik bare ikke nok point ud af den weekend” sagde Frederik Nymark efter weekenden.


Bilen havde farten hele søndagen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I den kommende weekend får Frederik Nymark travlt igen. Det bliver dog i to forskellige biler denne gang. Frederik Nymark vil om lørdagen deltage i DEC løbet med LV Motorsports Porsche 911 GT3. Frederik vil deltage sammen med den erfarne Jannik Larsen og eventuelt kunne der blive tale om en tredje chauffør.


Det bliver denne Porsche 911 GT3 Frederik Nymark kører på lørdag.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det er 3 uger siden jeg testede bilen sidste gang, og der er blevet lavet noget gearkasse på den. Jeg glæder mig for vildt til at komme bag rattet igen” siger Frederik.

I Legend Cuppen skal Nymark Racing køre så mange point hjem som det overhovedet er muligt. Teamet har en teoretisk mulighed for at vinde mesterskabet. Selv om Frederik ligger nummer tre i mesterskabet satser man stadig på at kunne rykke mindst en plads op i den samlede stilling.

”Vi har i løbet af sæsonen været uheldige og har haft et par uheld, så vi mangler lidt point. Dem skal jeg ud og hente i denne weekend” siger Frederik med en meget bestemt stemme.

Nymark Racing håber i denne weekend på stor støtte fra sponsorer, fans og venner, som alle er velkommen til at kigge forbi teltet og se bilerne som Frederik skal deltage i.

Nymark Racing


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 06/10/13 - Padborg Park - Legends Cup - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS