Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Finale før tid

SuperCup 
03/10/13 

For Martin Andersen sluttede sæsonen før tid – nemlig i opløbssvinget på fjerde omgang i finaleweekendens andet heat.
 

Der knækkede en trækaksel på den brede polo hvilket bevirkede at Martin mistede kontrollen over bilen og røg i autoværnet. Han beskadigede desværre bilen så meget at den ikke kunne gøres klar til tredje heat.


(Foto: KCJ Foto)

Uheldet blev afslutningen på en sæson hvor det er gået stødt fremad for racer teamet fra Viborg. Den blå polo har været ramt af en del tekniske uheld, men alligevel slutter Martin Andersen på en samlet anden plads i mesterskabet. I løbet af sæsonen er det blevet til syv første pladser, så farten har da helt bestemt været i bilen.


(Foto: KCJ Foto)

”Det er naturligvis med stor skuffelse sæsonen afsluttes på denne måde, hvor der egentlig skulle have været kæmpet om den generelle førsteplads i DM indtil målflaget i sidste heat, men desværre står vi nu med en bil der ikke bliver klar til sidste heat. Nu fokuserer vi på sæson 2014 og når den værste skuffelse har lagt sig, er jeg da sikker på vi kan se denne sæson som en super debut i super cup ” udtaler en meget stille Martin inden han sætter sig i teamets lastbil og tager turen tilbage til Viborg - hjem til en tiltrængt vinterferie.


(Foto: KCJ Foto)

Martin Andersen og resten af teamet takker af for i år, tak til alle sponsorer, mekanikere, familie, hjælpere og alle der har været forbi teltet for at hilse på og til alle som har heppet på os.

KCJ FOTO
Kim Christian Jensen


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - SuperCup
  •