Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Tredobbelt triumf for Martin Vedel og DK Motorsport

Special Saloon 
02/10/13 

Det blev til hattrick efter årets sidste løb i Special Saloon Car-klassen
Martin Vedel Mortensen og DK Motorsport har haft en helt fantastisk 2013-sæson, hvor holdet i år har koncentreret sig om deltagelse i Special Saloon Car-klassen. Tidligere på året blev det nordiske mesterskab for klassen sikret, og da der blev kørt sæsonfinale på FDM Jyllandsringen, kom der yderligere to mesterskaber på CV’et
 

”Jeg har det bare så fantastisk. Jeg har taget tre titler i år, og to af dem i denne her weekend. Det er jo forrygende,” lyder det fra Martin Vedel Mortensen. ”Efter det første løb lørdag havde vi sikret os divisionsmesterskabet, og så satte vi ellers i de næste to løb alt ind på at vinde det generelle mesterskab i Special Saloon Car, og det lykkedes.”

For at kunne klare sig i det generelle mesterskab gjaldt det faktisk om at være bedst i divisionen, og her måtte Martin Vedel Mortensen i såvel første som andet løb se sig slået af rivalen Hans Hartmann.

”Efter det andet heat var jeg lidt slukøret, for der havde vi ramt en forkert opsætning på Corsaen, hvor jeg slet ikke kunne få det til at køre. Jeg kørte jo halvandet sekund langsommere pr. omgang,” siger Martin Vedel Mortensen, som valgte en helt anden strategi til det afsluttende heat. ”Her fandt vi speeden, og jeg bestemte mig for, at jeg enten skulle vinde eller også skulle jeg køre i gruset.”

Ligesom i de to foregående heats var Martin Vedel Mortensen startet efter Hans Hartmann, men denne gang fik han passeret ham.

”Jeg kunne godt mærke, at jeg havde lidt mere fart end ham. Det havde jeg også om lørdagen. Jeg ved ikke, om han lavede en fejl ud på langsiden, men han slingrede lidt og mistede lidt fart, og så kunne jeg gå forbi ham, og så trak jeg stille og roligt fra ham igennem løbet,” siger den odenseanske racerkører. ”Det har været en kanonweekend, når man tager begge titler med hjem.”

DK Motorsport
Per Johansen
www.dkmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her