Fantastisk sæsonafslutning på Hockenheim for Nicolas Beer

ADAC
Formel Masters

02/10/13

Årets sidste 3 løb på Hockenheimring i weekenden blev en rigtig god oplevelse for Nicolas Beer, med sejr, flere podieplaceringer, og hurtigste tid i alle løb.

Første træning om torsdagen blev afviklet i regnvejr, og her satte Nicolas hurtigste tid. I eftermiddagens afsluttende træning var banen tørret op, og også her var Nicolas hurtigste mand. I fredagens warm-up blev det til en 4plads. I kvalifikationen var både Nicolas og teamet superoptimistiske, men de fik det desværre ikke til at hænge sammen og sluttede på en lidt skuffende 9plads. Det betød at nu skulle der arbejdes endnu hårdere i løbene for at komme frem i feltet.

Race 1
Fra 9'ende startposition fik Nicolas arbejdet sig op igennem feltet og kunne til sidst køre over målstregen på en flot 4. plads.
Hurtigste omgangstid blev kørt af Nicolas.

Race 2
I race 2 bestemmes startrækkefølgen af kørernes næstbedste tid fra kvalifikationen. Det betød at Nicolas skulle starte 7'er. Igen var der god fart i bilen og efter de 25 min. havde Nicolas kørt sig op på en fornem 2. plads.
Igen hurtigste omgangstid af Nicolas.

Race 3
I race 3 starter vinderen af race 2 som 8'er og nummer 2 starter 7'er og så fremdeles. Det betød jo så at Nicolas skulle starte 7'er igen. Han fik en okay start og kom igennem første sving som 8'er. Men nu blev der for alvor givet gas. Efter halvdelen af løbet havde han fået kørt sig op som 2'er, men desværre havde den førende fået sig et forspring på 4 sekunder. Men Nicolas gav ikke op. Langsomt fik han lukket hullet, og med 2 omgange tilbage havde han fat i bagvingen på den førende. Efter et par gode overhalingsforsøg hvor de lå side om side, lykkedes det på sidste omgang for Nicolas at komme forbi og køre først over stregen. En fantastisk afslutning på sæsonen 2013.
Også i race 3 havde Nicolas hurtigste omgangstid. Ingen andre i sæsonen har præsteret hurtigst tid i alle 3 løb.

Næste løb for Nicolas bliver ved forhandlingsbordet, for uden sponsorer ser det ikke for godt ud for 2014.