Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Nicholai Eberhard vandt mesterskabet for andet år i træk

SuperCup 
02/10/13 

i Yokohama SuperCup
Efter en flot start med masse point på kontoen, blev det til sidst en meget tæt kamp mellem Nicholai Eberhard og Martin Andersen.
Martin Andersen havde fået godt fart i hans Polo GTI, og begyndte at hale ind på Nicholai, så da vi gik på sommerferie førte Nicholai kun med 18 point foran Martin Andersen.
 

Da Martin Andersen havde fået lavet nogle opdatering på sin bil hen over sommeren, og ikke var blevet mindre stærk kørende, viste vi at det vil blive svært når vi skulle køre på Ring Djursland den 18. August.
Og det kom da også til kostede lidt point på kontoen.

Da vi skulle køre på Ring Djursland den 15. september, havde vi fået opdateret vores Polo GTI med en ny motorstyring og det gav lidt mere fart i bilen, så vi kunne forlade Ring Djursland med et forspring 17,5 point til Martin Andersen.


Nicholai Eberhard

Vi var klar over at det vil blive tæt til finalen, så vi tog en testdag på Jyllands Ringen før finalen, og det lykkes os at finde 0,7 sekund i undervognen, så vi følte os rigtig godt kørende til finalen.

Nichola kørte meget fornuftig i kvalifikationen - han kørte stille og rolig varme i dækken, og fik plads til en fri omgang, og satte en tid på 1.166. Så han kunne køre i pit og være sikker på at denne tid ikke kunne slås.
Anden hurtigst tid blev Kørt af Nicolai Møller Madsen som var 0,7 sekund efter Nicholai.

Så med start til første heat fra første start-række, var der gode muligheden for at køre den hjem, og her viste Nicholai Eberhard igen at selv om han var presset, kunne han holde hovedet koldt og køre sejren i hus, skarpt forfulgt af Nicolai Møller Madsen.
Nichola Eberhard var dog aldrig rigtig truet af Nicholai Møller Madsen, da han en del overskud at give af.

Andet heat skulle Nicholai starte som nr. 8, og det lykkedes ret hurtig at få sig kørt op på en andenplads efter Nicolai Møller Madsen.
Og der var en tæt kamp mellem de 2. Nicholai Eberhard havde mere fart i bilen end Nicolai Møller Madsen, men han var svært at komme forbi.
Det lykkedes på sidste omgang, så første-pladsen var i hus, og da Martin Andersen knækkede en trækaksel var mesterskabet også i hus.

Så i 3. heat kunne han stille og rolig kører sig op på en 4. plads, og samtidig slutte sæsonen med at være den eneste kører der har gennemført alle løb i år.


Martin V Jensen
(Foto: Motorsporten.dk)

Nicholais bror, Martin V Jensen, sluttede på en flot 4. plads. Martin har haft en sæson med en del defekter på bilen, så han har haft en del løb som ikke kunne gennemføres, og da han var så uheldig, at rulle rundt på taget under tidtagning på Jyllands Ringen, og ikke kunne køre i første heat, og måtte køre i en låne-bil til de sidste 2 heat, var det flot at han kunne holde 4. pladsen. Martin V Jensen har altid vist stærkt kørsel, når han ikke har haft problemer med han bil. Martin har altid kunnet køre de samme hurtige tider som sin bror, Nicholai Eberhard.

Vi vil også takke vores mekaniker og familie for at bakke op om vores team - uden deres store arbejde kunne det ikke lykkes.

Team Chef
Ole Eberhard


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - SuperCup
  •