Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Volvo klar til WTCC comeback ??

WTCC 
30/09/13 

Volvo har planlagt deltagelse i den næste runde af WTCC, som køres i Kina på ”Shanghai International Circuit”. Bilen er en Volvo C30 og den skal køres af den nykårede STCC-mester Thed Björk.
 

”Vi deltager i WTCC-runden i Kina for lige at tjekke ”pulsen” i WTCC og for at fejre Thed Björks mesterskab i STCC.” udtaler Alexander M. Schedvin, som er ”Motorsports Commercial Director” hos Volvo Cars. Det kan selvfølgelig tolkes på flere måder. Kina er et stort marked, kineserne har store interesser i Volvo og WTCC er vel nok det bedste ”udstillingsvindue” for producenter af ”standartbiler”…

”Vi flyttede hele vores focus til Volvo S60-modellen som vores første prioritet i motorsport i 2012. Den model passer bare ikke i WTCC i dag. For os repræsenterer WTCC ”best value for money”, hvis vi skal gøre en indsats i motorsport. Volvo har jo lange og stolte traditioner i standartvogns-racing.
Vores ønske med indsatsen i Kina er at få inrace-informationer og derfra finde ud af om vi skal satse på WTCC.
Vi ønsker at være helt ”up-to-date” med WTCC med henblik på en mulig deltagelse. Vores primære mål i Shanghai er informationer og ikke så meget resultater!” slutter Murdzevski Schedvin.

Thed Björk er en af Sveriges mest succesfulde Touringcar kørere med flere mesterskaber og sejre for bl.a. BMW, Audi og Volvo i STTTC.

Thed Björk:” Jeg glæder mig til min WTCC-debut for Volvo, og jeg er meget taknemmelig for denne enestående mulighed. WTCC er et meget spændende og udfordrende mesterskab, det er en stor udfordring for os, men det øger kun min motivation!”

Them

Læs mere om:
  • Thed Björk
  •