Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Siepmann tog max point

Special Saloon 
30/09/13 

- Men måtte alligevel nøjes med andenpladsen i Sunoco SSC
Christian Siepmann og CS Racing havde en fantastisk afslutningen på 2013-sæsonen i Sunoco SSC. Chaufføren i den fragtmandsblå BMW M3 GT2 havde forud for finaleweekenden på FDM Jyllandsringen sikret sig både et nordisk mesterskab samt det danske mesterskab i S-GT-divisionen af Sunoco SSC, og der var kun én titel tilbage at kæmpe om - og det kunne ikke afgøres på banen:
 

- I Sunoco SSC er der fire divisioner fordi bilerne er så forskellige, men vi har alle sammen kæmpet om det samlede mesterskab med vores pointscore fra hvert løb. Derfor kan jeg kun arbejde for at score flest muligt point på banen - men hvis min konkurrent også vinder sin division, vinder han samlet, fortæller Christian, som i både træning og tidtagning var hurtigste mand i sin division.


Christian Siepmann hentede hvert et point, der kunne hentes i finaleweekenden
(Foto: Gripping Media ApS)

Alle weekendens tre heat blev vundet i suveræn stil af den aarhusianske racerkører, som startede sin motorsportskarriere for kun fire år siden i Renault Clio Cup, og nu kører i en godt 600 hestekræfter stærk BMW M3 GT2. Der bliver i Sunoco SSC også givet point for bedste kvalifikationstid samt bedste omgangstid i løbene, og de point jagtede Christian også:

- Undervejs i løbene blev jeg kaldt over radioen, at nu skulle jeg få sat en hurtig omgangstid og sikre to ekstra point, og det lykkedes faktisk alle tre gange, lyder det fra en godt tilfreds Christian Siepmann, som alligevel ikke sikrede sit tredje mesterskab i denne sæson.


CS Racing har haft en fantastisk sæson i Sunoco Special Saloon Car
(Foto: Gripping Media ApS)

- Jeg havde håbet at Martin Vedel Mortensen, som jeg kæmpede med om den samlede sejr, blev bremset af den tidligere DTC-kører, Hans Hartmann, men Martin var bare super stærk hele weekenden igennem, så mesterskabet gik altså til ham.

- Det er fuldt fortjent, og jeg kan kun ønske Martin et stort tillykke med mesterskabet efter en flot sæson!

CS Racing har haft en sæson som bare er blevet bedre weekend efter weekend. Med en bil som har kørt stabilt og hurtigt og et team der har sørget for at alting var i orden, gennemkontrolleret og testet har Christian Siepmann ikke haft grund til bekymringer på noget tidspunkt:

- Jeg er en heldig mand - vi har året igennem haft et mentalt overskud i løbsweekenderne og styr på alt; selv de små detaljer. Vi har været godt forberedt på alting, så der har aldrig været anledning til stress og fejl. Det må jeg takke mit hårdtarbejdende og kompetente team af mekanikere for.


Den fragtmandsblå BMW M3 GT2 blev presset til sit yderste
(Foto: Gripping Media ApS)

- Vi har haft et år, hvor vores sponsorer har været så glade og entusiatiske når de har besøgt os i teltet eller vi har snakket mellem løbene. De har givet en utrolig opbakning til os, og jeg håber at vi har betalt en del tilbage med to mesterskaber. Jeg er i hvert fald meget stolt og glad.

CS Racing vil sende en tak for et godt motorsportsår til banerne, officials og de mange dygtige og fair konkurrenter - og til de mange motorsportsfans som i årets løb har været forbi for at hilse på og rose bilen og teamets performance på banen.


En glad dobbelt mester efter sin bedste sæson nogensinde
(Foto: Gripping Media ApS)

Vi ses i 2014!

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Så du videoen fra Grand Prix Danmark? Se eller gense den her:

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her