Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Kevin Magnussen diskvalificeret

Formula Renault
3.5 Series 

28/09/13 

Her til aften er Kevin Magnussen blevet diskvalificeret og frataget dagens sejr, efter teknisk "gennemgang" af bilen, hvor en teknisk steward efter sigende specifikt bad om at undersøge DRS vingerne.
 

Det blev tilsyneladende påpeget at bemalingen af vingerne ikke var tilladt, og eftersom det tekniske reglement angiver, at alt der ikke specifikt er tilladt, er forbudt, blev Kevin diskvalificeret.

DAMS har bekræftet at det er typen af maling de har brugt på DRS vingerne, der er dømt ulovlig, men udtaler at Renault Sport tidligere har sagt god for deres brug af maling på DRS vingerne, og vingerne som helhed.

DAMS har selvfølgelig anket afgørelsen.

Ifølge autosport.com har kilder hos Renault Sport udtalt at det ikke er malingen, men derimod formen på vingerne der var afgørende, og at de gav en hastighedsfordel.

Dermed er der ikke kun 5 point til årets mesterskab, og Kevin Magnussen har fået endnu mere grund til at yde sit bedste ved søndagens løb.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Paul Ricard
  • 29/09/13 - Paul Ricard - Formula Renault 3.5 Series
  •