Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Motorjournalist kører Auto-G DTC gæstebilen

DTC 
28/09/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipGennem hele sæsonen har DTC Motorsport, i samarbejde med Yokohama, indsat en gæsteracer i Danish Thundersport Championship, hvor såvel nye som allerede erfarne racerstjerner har kunne skifte bekendtskab med dansk motorsports fornemmeste racerklasse.
 

Til Yokohama DM Finalen bliver det også en erfaren herre, der får det tykke racerrat mellem hænderne. Men det er ikke en racerkører, men derimod en biljournalist, der får lov til at opleve brølet fra V8-motoren.

Motorjournalist Flemming Haslund fra Jyllands-Posten og BilZonen, har kørt racerløb før, men aldrig på dette niveau.

”De siger, at jeg godt må køre fra John Nielsen, hvis jeg kan,” beretter Flemming Haslund.


(Foto: DTC Motorsport)

”Jeg har nu planlagt at lade være. I det hele taget sætter jeg i første omgang overlæggeren lavt: Satser på ikke at udgå, ikke at køre af – og for nu at stramme den lidt, ikke at blive sidst.”

”For vel har jeg været bag et racerrat mange gange før, men dette her – tordenhelvede ført an af Le Mans-John og Dennis Lind; det er for de virkeligt hårde drenge.”

”Mest spændt er jeg på at opdage, om sådan en Camaro-raket vitterligt kan finde på at smide røveren ud i sving, når først dækkene er oppe i temperatur. Dernæst ser jeg frem til at tjekke bremserne – hørte en gang Big Mag sige noget i retning af, ”…noget af det sjove ved de der Camaro’er er, at de ikke har bremse nok!” Jeg glæder mig til at mærke med højre fod, hvad han egentlig mener.”


(Foto: DTC Motorsport)

”Jeg har lyst til at citere Jan Magnussen noget mere. Da han i sin tid så sin Stewart Formel 1-racer mumlede han lavt: ”Hvordan fanden finder jeg skridgrænsen i dén!”

”Det spørgsmål stiller jeg mig selv i dag, 16 år senere.”

Et par facts om Flemming Haslund
· Biljournalist, Jyllands-Posten og BilZonen
· Testet biler siden BMW M3 var ung
· Privat yndlingsbil: Ford Capri 3000 racerbil
· Andre løb – bl.a.: Peugeot Spider Cup, Citroën DS3 Cup, begge Knutstorp og MX-5 langdistance, Italien


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - DTC
  •