Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Jacob er klar til årets sidste race

Citroen DS3 Cup 
26/09/13 

Viborg-talentet Jacob Kallestrup er klar og godt forberedt til weekendens DM-Finale på FDM Jyllandsringen, hvor blandt andet Citroën DS3 Cup kører sæsonens sidste løb.
 

- Mesterskabsmæssigt er der ikke noget stort at køre om for mit vedkommende, men jeg kommer bestemt for at vinde racerløb og give publikum en god oplevelse, fortæller Jacob Kallestrup, som ligger på en aktuel ottendeplads i mesterskabet.


Jacob Kallestrup er klar til sæsonfinalen på FDM Jyllandsringen
(Foto: Gripping Media)

- Der har været forskellige udfordringer i løbet af sæsonen, men det er vigtigt at huske på, at denne sæson har været et læreår for at jeg har kunnet vænne mig til bilen og banerne. Næste år glæder jeg mig til, i samarbejde med Bojsen Biler, at gå efter mesterskabstitlen!

I weekenden bliver der mere end bare rat, pedaler og gearstang at se til. Jacob får besøg af mere end 70 gæster og samarbejdspartnere, som er inviteret i samarbejde med hovedsponsoren, Bojsen Biler.


Publikum, sponsorer - og Jacob selv - skal have en god afslutning på sæsonen.
(Foto: Gripping Media)

- Vejrudsigten lover - indtil videre - solskin, så jeg er optimistisk og håber på at weekenden giver os en god sæsonafslutning. Både sponsorerne og publikum på tribunen - og så sandelig også mig selv ude på banen, slutter Jacob.

Jacob K Racing - jacobkracing.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jacob Kallestrup
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •