Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM point til en GT3’er.

DM Rally 
25/09/13 

Fredag d 20. september kørte Escobar racing til Vejle for at deltage i en DM afdeling, hvilken var ca. 2 år siden Escobar racing sidst deltog i et DM rally, i den store klasse.
 

I dagene op til var der gjort ekstra lygter klar, da der skulle køres prøver når mørket faldt på. Så alt skulle være klar til landevejene omkring Vejle.


(Foto: CH-Foto.dk)

Aftenen faldt på og Porsche kunne ses og høres på de 2 prøver der blev kørt i mørket. Lars, fortæller: det var længe siden at vi har kørt ræs i mørke, og vi var meget langsom på prøve 1, men det gik bedre på prøve 2, dog mistede vi meget tid, i forhold til de andre i klassen, da vi kørt ind for natten”, slutter Lars Kragh.

Da lyset kom tilbage og de sidst 8 prøver skulle køres, blev der kæmpet, men med en afkørsel og efterfølgende gearskift problemer indtil service havde vi nok at se til, holdet fik gearskifte lavet. Det gik dog opad på listen i løbet af dagen, og der kom DM point til en GT3, sådan har det aldrig været før i dansk rallyhistoirie.

Der var dog stor glæde, da bilen kom i mål, det havde været et rigtigt godt rally, med 10 super gode prøver, det skal lyde et stort tillykke til arrangørerne, samt et stort tillykke til Ib Kragh og Mie Pedersen som vinder DM 5 afdelingen generelt.

Næste gang vores Porsche vil kunne opleves, er ved YM4 øst i Nykøbing F d. 20. oktober, hvor Escobar racing fører den stor klasse.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Vejle
  • 21/09/13 - Vejle - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: