Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Toyota Racing var lige ved ...

FIA WEC 
25/09/13 

World Endurance ChampionshipToyota Racing havde en 6 timer lang fight om sejren ved 6 timer løbet på Circuit of the Americas men de nåede ikke helt til det erklærede mål.
 

Toyota TS030 HYBRID kom i mål på lidt overraskende 2. plads, og Anthony Davidson, Sébastien Buemi og Stéphane Sarrazin, kan bestemt være deere indsats bekendt, for efter 6 timers intens racerløb, sluttede de kun 23.617 sekunder bag den vindende Audi.


Toyota TS030 på vej imod en flot 2. plads
(Foto: Toyota Racing)

Det var Sébastien Buemi der startede i bilen, og selvom starten blev en smule kaotisk, med en længere safetycar periode til følge, så var han med helt fremme lige fra starten af løbet.

Kampen med Audi nummer i starten af løbet betød desværre at de to ramte hinanden, og denne kollision gik hårdest ud over Audi’en, hvorimod Toyotaen fortsatte sim kamp for sejren.


En flot 2. plads
(Foto: Toyota Racing)

Det betød så at Audi nummer 2 kom under pres resten af løbet. Ved flere lejligheder førte Toyota løbet, men til sidst viste det sig at strategien fra Audi teamet var bedst, men Toyotas indsats under dette løb er bestemt godkendt.

Resultatet kan ikke andet end give større forhåbninger når vi den 20. oktober skal se to Toyotaer køre med i 6-timers løbet på Fuji.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  • 22/09/13 - Circuit of the Americas - FIA WEC - FIA VM
  •