World Endurance Championship

Lotus Praga LMP2 kom på podiet

FIA WEC
24/09/13

World Endurance ChampionshipLotus Praga LMP2 fik sin første podie placering nogensinde med deres Lotus Praga T128 LMP2 ved 6-timers løbet på Circuit of the Americas.
Det var Thomas Holzer, Dominik Kraihamer og Jan Charouz der sluttede løbet på 3. pladsen i LMP2 klassen.

Det var Lotus Praga LMP2 første podie placering, og dermed samtidig den bedste placering nogensinde i FIA World Endurance Championship.

Lotus Praga LMP2 på imod 3. pladsen
(Foto: Lotus Praga LMP2)

Teamet er selvfølgeligt glade for denne podie plads, og de erklærer at dette blot er første skridt på en lang rejse henimod en både hurtigere og mere stabil bil, men resultatet viser at teamet er på vej.

Starten på løbet var ikke nogen rar oplevelse for holdet da Jan Charouz i Lotus Praga T128 LMP2 med nummer 32 blev ramt og snurrede rundt, heldigvis kom der ikke større skader på bilen. Så heldig var James Rossiter i den anden Lotus Praga T128 LMP2 desværre ikke, han blev ramt af en konkurrent allerede i første sving, og det havde desværre den uheldig konsekvens at styrtøjet blev ødelagt, og dermed var de ude af løbet.

Det skal blive spændende og se om dette flotte resultat vil føre Lotus LMP2 teamet væsentligt i den rigtig retning.