Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Caterham forlænger med Renault

Formel 1 
23/09/13 

Så'en mens teamets største engagement lå nede i pitgaragen og ude på Marina Bay Street Circuit, så fik ledelsen i Caterham F1 teamet forhandlet en forlængelse af kontrakten med Renault Sport F1 færdig.
Det betyder at Caterham F1 i de næste tre år forsat vil anvende Renault motorer i teamets Formel 1 biler.
 

Siden 2011 har Caterham F1 teamet anvendt Renaults Formel 1 motorer, og det vil teamet forsætte med, i hvert fald i de næste tre sæsoner. Det er essensen i den kontrakt som de parter har indgået. Det betyder Renaults nye V6 motorer også vil være at finde i Caterhams biler udover Red Bull Racing og Lotus bilerne.

Det er for så vidt oplagt at de to parter forsætter deres samarbejde i Formel 1. Man har siden 2012 også haft et samarbejde om gadebiler via et af Renaults andre selskaber Alpine. Et selskab der i dag hører under Renault-Nissan alliancen.

Caterham producerer i dag blandt andet flere letvægtssportvogne som f. eks. deres af Lotus godkendte udgave af Lotus Seven.

Dons

Læs mere om:
  • Caterham Racing
  •