Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Karl var igen hurtigst

DM Rally 
23/09/13 

At Morten Karl i øjeblikket er hurtigste mand i tunet national beviste han igen ved DM 5 i rally, der blev afviklet 20 – 21 september i og omkring Vejle.
 

Morten lå suverænt i spidsen for divisionen med sin BMW 320 E36 indtil der manglede 10 kilometer af sidste prøve og bagtøjet pludselige sagde en grim lyd. Så blev det der lå til en plads på podiet og suveræn sejr vekslet til en kamp om bare at få bilen i mål.

Det lykkedes Morten Karl og Finn Thomsen at halte i mål på sidste prøve med et tidstab på ca. 5 minutter. At parret havde kørt suverænt stærkt hele dagen betalte sig tilbage da de trods alt kører en fjerdeplads hjem.


Morten Karl er med bred og hurtig kørsel blevet publikums favorit
(Foto: Michael Eisenberg, Intercom)

"Vi er selvfølgelig ærgerlige over slutningen af løbet, men samtidig glade for at vi kom i mål," siger Finn Thomsen.
”Vi startede fredag aften med 2 prøver i mørke og vores taktik var gode noter og så fuld attack fra starten, for at lave lidt afstand. Det lykkedes med en fjerdeplads generelt og en føring i gruppen på 15 sekunder efter aftenprøverne. Vi fortsatte med nogenlunde samme tempo lørdag morgen og vi kører hele dagen i front for vores egen gruppe og kæmper med 4 WD bilerne om podiepladserne. Som før nævnt havde vi ingen problemer før den sidste prøve, men i denne sport er intet afgjort før man holder på målrampen og den var vi meget glade for at se.
Resultatet betød at vi nu ligger lige med Kenneth Madsen i Suzuki Swift før finaleløbet om 5 uger.
Vi må se hvad der er sket med bagtøjet og så se fremad mod sidste rally i 2013.
Hurtigste mand bliver mester."

DM 5 i Rally med rally Centrum ved DK Automobiler i Vejle blev en virkelig positiv oplevelse for teamet. Ud over at de har nogle suverænt gode rally prøve i Vejle området, følte vi som deltagere og vores faste støtter (publikum) os meget velkommen til løbet.

Ib Kragh gentog sin sejr fra DM 4 og vi ønsker Ib tillykke med en fortjent sejr.

Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Morten Karl
  • Vejle
  • 21/09/13 - Vejle - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: