Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM5 var en oplevelse at deltage i

DM Rally 
23/09/13 

Det blev en oplevelse for rallyteamet bpracing.dk at deltage i DM5/Mekonomen Rally med base i Vejle. Rent sportsligt kørte makkerparret Benny Pedersen og Ditte Kammersgaard en andenplads hjem i klassen og en 9. plads hjem generelt, men oplevelsen bestod i prøvernes kvalitet, ja faktisk hele løbets kvalitet, det var et super professionelt lavet løb.
 

Fredag aften skulle der køres to prøver i buldrende mørke, og her havde Benny og Ditte fejlet med opsætningen af de kraftige projektører, de lyste for højt og dermed mistede teamet vigtige sekunder til konkurrenterne.

Lørdag var så en ny rallydag i Danmarks måske bedste rally terræn, afsluttende med en 25 kilometers herreprøve, så hvis man som rallychauffør ikke var opsat til sådanne prøver, så bliver man det vist aldrig.

De tabte sekunder fra aftenens prøver blev indhentet, og da klassens absolutte førerhund Morten Karl i BMW E36 MR fik defekt på bagtøjet på sidste prøve, så skulle klassesejren enten gå til Benny og Ditte, eller klassens andet comeback par, Martin Johansen/Karsten Isaksen i Renault Clio, og inden sidste prøve havde Benny kørt sig i front med få sekunder.

Herreprøven, Bindeballe på 25 kilometer afgjorde så klassesejren til konkurrenterne Martin og Karsten, faktisk med imponerende 16 sekunder til Benny og Ditte, som aldrig fandt flowet og farten på den afgørende prøve, men applaus fra bpracing til Martins comeback i Clioen, men med en andenplads i klassen og 9er generelt, så var Benny godt tilfreds med dagens indsats, men der er plads til forbedringer var hans slutkommentar!

Allan Post


Læs mere om:
  • Vejle
  • 21/09/13 - Vejle - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: