Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Syver Race Cup

Kanon finale i Syver race

Syver Race Cup 
22/09/13 

Syverrace håber på en kanon finale ved afslutningsløbet på Jyllands ringen! Steffen Hansen har allerede sikret sig det Danske Mesterskab 2013, men Mirza og Mikkel Holch vil kæmpe indædt for anden og tredje pladsen, kun 4 point adskiller dem.
 

Steffen vil også kæmpe hårdt for at fastholde eller forbedre sin tredje plads i det Nordiske Mesterskab som også afsluttes i dette løb. Der kommer 3 hurtige nordmænd på besøg og der bliver i alt 12 biler til start.

Steffen Hansens sponsorer Agidon og Thermit har inviteret 120 VIP gæster til frokost i Syverrace teltet d. 29. så Syverrace vil blive promotet som aldrig før på Jyllands Ringen. En teltopstilling med 16 teltsektioner vil være til rådighed for kører og VIP gæster, vi glæder os allerede.

Med venlig hilsen
Klasserepræsentanten


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - Syver Race Cup - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her