Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Nicolai Sylvest præsenterede sin F3-racer på FDM Sjællandsringen

Formel 3 DE 
21/09/13 

Nicolai Sylvest var sidste weekend på FDM Sjællandsringen ved Roskilde for at vise den Formel 3 racer frem, som han kører med i den internationale tyske ATS Formel 3 Cup.
 

Nicolai Sylvest viste også alle de fremmødte tilskuere, hvordan sådan en fuldblodsracer kommer fra start og tilbagelægger 201 meter. DASU stod bag arrangementet, og alle kunne tilmelde deres bil og se, hvor hurtigt de kunne tilbagelægge de 201 meter. Det var i den forbindelse, at skoleeleven på vegne af Dansk Automobil Sports Union var på besøg og vise flaget, da han jo indgår i DASU’s og Team Danmarks talenttrup.


(Foto: Sylvest-Motorsport)

Alt forløb som planlagt, og Nicolai Sylvest kunne ligeledes bruge de planlagte starter som test, før han næste weekend stiller til start på Hockenheim-Ring til finaleløbet i ATS Formel 3 Cuppen. Inden da er han denne uge i England, hvor han skal forberede sig på banen i en professionel racingsimulator.

”Det bliver bare spændende, og jeg glæder mig vildt meget,” udtaler Nicolai Sylvest.

Sylvest Motorsport
Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •