Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Insight Racing håber på en stærk sæsonafslutning

Blancpain GT
Endurance Series 

20/09/13 

Ved det sidste løb, Total 24 Hours of Spa, sluttede det hele i tårer, og med en ødelagt Ferrari 458 Italia, for det danske Insight Racing, som nu håber på at kunne afslutte sæsonen på toppen.
 

Under Total 24 Hours of Spa blev Insight Racings Ferrari 458 Italia, ramt af en konkurrent og måtte udgå. Tredje køreren Iain Dockerill undslap heldigvis uskadt, hvilket ikke ligefrem kan siges om den Flex-Box-bemalede Ferrari #17, som blev totalt afskrevet efter løbet.


Insight Racing i deres tidligere Ferrari 458 Italia på Paul Ricard

Denne weekend, håber det Roskilde baserede team, at komme stærkt tilbage, i sæsonfinalen i Blancpain Endurance Series, ved Blancpain 1000 Nürburgring.

Martin Jensen, kører og team manager:
"Vi har brug for at lykken vender, og forhåbentligt kan vi vende uheldet på Spa-Francorchamps til vores fordel. Vi kører i bund og grund en helt ny bil, eftersom kun motor og gear kunne overføres til et ny chassis.

Derfor har vi haft mulighed for at få lavet en lang række opgraderinger, der er unikke for 2013-udgaven af Ferrari 458 Italia. Forhåbentligt vil det ny chassis gøre det muligt at tilbageerobre noget af det tabte terræn.

Sammenlignet med vores "gamle" 2012 udgave, inkluderer opgraderingerne et meget stivere chassis. Vores ingeniør Tim Munday er meget optimistisk i forhold til at vi vil kunne finde den hastighed vi reelt har manglet siden vi startede i mesterskabet.

Til løbet på Nürburgring vil vi vende tilbage til to kørere, Dennis og mig, og det er en bane vi begge er meget glade for. Forhåbentligt kan vi afslutte sæsonen med et godt resultat".

Dennis Andersen, kører:
"Efter vores uheldige udgang af løbet på Spa, håber jeg at vi kan få et godt løb og et stærkt resultat på Nürburgring. Vore mekanikere hos Insight Racing og Kessel, har gjort et stort arbejde for at få bilen ombygget i tide.

Sidste år fandt vi et godt tempo i Tyskland, så vi forventer at vi kan finde det igen, og forhåbentligt afslutte sæsonen på toppen.

Og som altid, ser jeg virkeligt frem mod noget godt race, og til at se teamet igen!"

Blancpain Endurance Series på Nürburgring, kører træning lørdag den 21. september, og selve løbet, der køres over 6 timer, starter søndag den 22. september.

Følg løbet live, på Blancpain Endurance Series' website

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Nürburgring
  • 22/09/13 - Nürburgring - Blancpain Endurance
  •