Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Toyota kommer til start med to biler på Fuji

FIA WEC 
19/09/13 

World Endurance ChampionshipMen kan de vinde?
Allerede før 6 timers løbet i Austin er kørt, har Toyota annonceret at de kommer med to Toyota TS030 Hybrid, når 6-timers løbet på Fuji køres den 20. oktober.
 

Toyota annoncerede ellers efter Le Mans at de i den resterende del af World Endurance Championship sæsonen ville køre med én bil. En del af ressourcerne hos Toyota Motorsport skulle allerede fra det tidspunk, allokeres til 2014 bilen.


(Foto: Toyota Motorsport)

Ved denne weekends løb i Texas kommer Toyota kun med én TS030 Hybrid og den skal køres af Anthony Davidson, Sébastien Buemi og Stéphane Sarrazin. Denne besætning kommer også til Fuji sammen med søsterbilen der skal køres af Alex Wurz, Nicolas Lapierre og Kazuki Nakajima.

Vi må formode at der er nogle japanske sponsorer der skal pleases lidt, og derfor vil Toyota Motorsport komme med to biler, lige som Audi. Jeg er også ret sikker på at Toyota motorsport vil slå knuder på sig selv for at vinde over Audi på hjemmebanen, men nu må vi se om de kan få den sejr som de ønsker si.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Fuji
  • 20/10/13 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS