Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Perfekt weekend for Martin Vedel Mortensen

Special Saloon 
17/09/13 

DK MOTORSPORTs unge kører er nu i front for to mesterskaber
Det blev en weekend på Ring Djursland, der virkelig gik Martin Vedel Mortensens vej, da han og DK MOTORSPORT startede i årets næstsidste mesterskabsafdeling for den hårde Special Saloon Car-klasse.
”Det var en perfekt weekend. To sejre og en andenplads i min division, så det var helt okay,” siger Martin Vedel Mortensen, som nu har bragt sig i front for to mesterskaber.
 

”Inden løbet førte jeg divisionsmesterskabet, men nu er jeg trukket yderligere fra min rival Hans Hartmann, og jeg skal stort set bare komme igennem Jyllandsringen, og så er den hjemme. Så kan jeg begynde at fokusere på det generelle mesterskab også. Her var jeg heldig, at Jørgen Hansen i en af de andre klaser havde fart på i denne weekend, så han kunne tage point fra Christian Siepmann, som førte. Jeg var ni point bagefter inden denne her weekend, men jeg ender med at være mere end 20 point foran.”

Den hvide og røde Opel Corsa fra DK MOTORSPORT artede sig perfekt i svingene og det kuperede terræn på Ring Djursland, hvor den atter viste sig at være stabil.


(Foto: DK Motorsport)

”Jeg havde egentlig håbet på, at der kom regnvejr, for jeg kunne godt se, at Hans Hartmann havde lidt mere speed end mig, men jeg var så heldig i det første løb, at han udgik. Derefter havde jeg et perfekt løb i regnvejret, hvor jeg fik kørt mig frem,” siger Martin Vedel Mortensen, som faktisk var i tvivl om, hvorvidt han kunne gennemføre det sidste løb.

”Det sidste løb var lidt kaotisk. Johannes Graversen og jeg rammer hinanden. Vi var lidt uenige om, hvem der rammer hvem, men der er ingen af os, der er sure over det. Jeg knækkede bagbroen på bilen, så jeg var glad for, at der kom en safety car, men jeg var bare spændt på, om alle hjul blev på. Men det blev de, og det var perfekt.”

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Ring Djursland
  • 15/09/13 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her