Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Karl glæder sig til DM 5 i rally

DM Rally 
17/09/13 

Morten Karl glæder sig til DM 5 i rally der afvikles fredag d. 20 og lørdag d. 21 september i Vejle området.
Vi kommer til løbet med en frisk gruppesejr fra DM 4 i bagagen og vi går benhård efter at gentage den i Vejle siger Morten Karl.
 

Vi har kørt sikkerhedsnoter på prøverne og jeg må sige at det er nogle rigtige ”herreprøver” der diskes op med i det kuperede terræn ved Vejle. Prøverne har det hele, masser af sving i et godt kuperet terræn – det er lang tid siden vi har kørt hastighedsprøver med så højt niveau her i Denmark, det bliver fedt slutter Morten Karl.

Det er lykkedes at samle et virkeligt stærkt felt og i vores klasse ser vi frem til at kæmpe mod Kenneth Madsen Suzuki Swift Maxi 2000, men de 2 tidligere danske mestre, Martin Johansen Renault Clio Maxi 2000 og Benny Pedersen Peugeot 308 Maxi har også meldt deres ankomst og dem glæder vi os til at måle os med.


Morten Karls BMW 320 E36 skal have fuld gas fra første meter
(Foto: Karsten Lund)

Løbet starter med 2 prøver i mørke fredag aften og fortsætter lørdag med yderligere 8 prøver.
Der er ikke så meget taktik i det fra vores side siger co-driver Finn Thomsen, ”vi har mistet en del points til vores konkurrenter først på sæsonen så hvis vi skal gøre os nogle forhåbninger om medaljer skal vi ud af røret fra starten”.

Så det er fuld gas fra første meter, nok noget publikum vil elske.

Løber starter fredag d. 20 september hos DK Automobiler i Vejle og slutter samme sted lørdag d. 21 september kl. ca. 17.30.

PROTECH SPORT
Finn Thomsen


Læs mere om:
  • 21/09/13 - Vejle - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: