Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama Super Cup stadig åbent

Yokohama
SuperCup 

17/09/13 
Yokohama

Martin Andersen kørte i weekenden 5. og næstsidste afdeling af yokohama super cup på Ring Djursland. Det blev en weekend med gode point på kontoen, men dog også en smule udfordringer.
 

Lørdag kort før middag blev der kørt tidtagning, Martin satte, med kun et minut igen, tiden som skulle blive dagens hurtigste og sikrede sig dermed pole til eftermiddagens heat.


(Foto: KCJ Foto)

Heat et blev domineret af Martin og Nicolaj som begge stak af fra starten, og aldrig blev truet bagfra, Martin blev dog heller ikke rigtig truet af Nicolaj, og ved målflaget var Martin da også mere end 5 sekunder foran.

Søndag hang der mørke skyer over den kuperede bane på næsen af Danmark, så der blev monteret regndæk og gjort klar til et at forcerer vandmasserne. Da starten går, bliver Martin ramt på højre forhjul af en konkurrent og bøjer herved en sporestang som gør at bilen bliver slået voldsomt ud af sporing. Det, og det at han idømmes en strafbane for tyvstart, og endnu en, da den første ikke udføres korrekt, gør at Martin slutter heat to som nummer fire.


(Foto: KCJ Foto)

Teamet knokler med bilen og får den også gjort klar til heat tre. Med en kampklar bil og en point sulten chauffør køres der på banen til heat tre, og da starten går, ser de andre da heller ikke meget andet til Martin end Polo´ens bagende.


(Foto: KCJ Foto)

Som det ser ud nu ligger den unge midtjyde nummer to i mesterskabet, 25 point efter den førende Nicolaj Eberhard.

Finalen køres den 28-29/9 på FDM Jyllandsringen og mon ikke der bliver spænding indtil målflaget i heat tre?

Andersen Motorsport
KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Ring Djursland
  • 15/09/13 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: