Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Lotus Praga LMP2 på vej til Austin

FIA WEC 
17/09/13 

World Endurance ChampionshipLotus Praga LMP2 er som de øvrige deltagere i FIA World Endurance Championship, på vej til USA, for at deltage i årets 5. afdeling , der køres på Circuit of the Americas.
 

Lotus teamet har ikke været så heldige i deres debut sæson med deres Lotus Praga T128 LMP2. Det fratager dog ikke teamet fra at have ambitioner om at lave et godt resultat i den kommende weekend.


Lad os håbe at Lotus LMP2 holder hele vejen
(Foto: Lotus LMP2)

Teamet kommer til start med to biler, og for Kevin Weeda bliver det nærmest som at køre på sin hjemmebane, sammen med team kammeraterne James Rossiter og Vitantonio Liuzzi. De tre deler Lotus Praga T128 LMP2, med nummer 31. Den anden bil kommer til start med trioen Thomas Holzer, Dominik Kraihamer og Jan Charouz.

Lotus Praga LMP2 teamet har arbejdet hårdt siden løbet i Brasilien. Den tunge del af arbejdet gik på at genopbygge den ene af bilerne efter den blev smadret i begyndelse af løbet. Teamet har dog fået begge biler klar til løbet.

Teamet har valgt at de, ud over at deltage i den officielle del af weekenden, at de også deltager i de to uofficielle test sessions som afvikles på torsdag.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  • Circuit of the Americas
  • 22/09/13 - Circuit of the Americas - FIA WEC - FIA VM
  •