Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen: ”Prøverne passer til bilen”

DM Rally 
17/09/13 

Rallykøreren fra Odder ser frem til det kommende Mekonomen Rally
Det virker til at blive et rally, som er skræddersyet til Frank Nielsen og hans vestjyske makker Per Brodersen, når de stiller op i den kommende afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.
Mekonomen Rally får base i Vejle, hvor der bl.a. skal køres i Vejle Ådal og Grejsdalen.
 

”Per og jeg har kørt noter op til løbet, og det er nogle fantastisk gode prøver, arrangørerne har fundet,” siger Frank Nielsen. ”I forhold til de hastighedsprøver vi har kørt herhjemme i år, så er det de bedste prøver, vi hidtil er blevet mødt med i Danmark. Det er grus, det går op og ned, og så drejer det meget, selv om det også går lidt ligeud ind imellem.”

”Jeg tror, at prøverne passer til bilen – og til os. Det føler jeg mig overbevist om. Det er lige før, at jeg vil sige, at de er bygget til en R2-bil som vores, men der er sikkert også andre biler, som vil kunne klare sig.”


Denne gang er det Frank Nielsen og Per Brodersen, som skal forcere bakkerne
(Foto: FN Rally)

Der er ti hastighedsprøver i det kommende Mekonomen Rally, og der bliver tale om et gensyn med nogle gamle udfordringer for makkerparret i den røde og hvide Citroën C2 R2 Max.

”Det er hastighedsprøver, vi tidligere har kørt,” husker Frank Nielsen. ”Jeg har kørt i området i to af de biler, jeg har haft, før jeg fik min Citroën, men da vi kørte prøverne igennem for at lave noter, var der også en prøve, som Per kunne huske, men som jeg ikke har kørt på. Så den må ligge så langt tilbage, at den sidst blev brugt, før jeg startede med at køre DM-rallyer!”

Ved den seneste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally kom Frank Nielsen og Per Brodersen tilbage på førstepladsen i 2WD-divisionen. Og den position skal forsvares.

”Strategien er at gennemføre – vi kører naturligvis efter at blive nummer et, men det er ikke sikkert, at alle konkurrenterne er enige om det,” siger Frank Nielsen. ”Vi er i hvert fald klar til en ny fight – og klar til at vinde den.”

FN Rally


Læs mere om:
  • 21/09/13 - Vejle - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: