Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

To gange to til Nicki Thiim på Oschersleben

Porsche
Carrera Cup
Germany 

16/09/13 

Der er lagt op til en spændende titelkamp
Med to andenpladser i runde 12 og 13 i Porsche Carrera Cup, sikrede den unge dansker sig vigtige point. Med yderligere 80 point totalt der venter på at blive uddelt, i de sidste fire løb, er de to modstandere og holdkammerater Kevin Estre og Nicki Thiim blot adskilt af 17 point. Kampen om mesterskabet forbliver spændende.
 

Efter kvalifikationen lørdag eftermiddag måtte Nicki Thiim stille sig tilfreds med to gange fjerde start-position. Et resultat, som han ikke var specielt tilfreds med.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)
Det 12. løb i 2013 sæsonen blev sat i gang sent på eftermiddagen. Nicki Thiim fik en god start og var i stand til straks at tage en position, hvilket bragte ham op som nr 3. Omgang efter omgang, lå den unge dansker i en spændende duel med østrigske Philipp Eng, som han endelig var i stand til at vinde to runder før slutningen af ​​løbet - for sent til at indhente sin konkurrent i stillingen, og team-kammerat, Kevin Estre.

Weekendens andet løb, på Motorsportarena Oschersleben, blev startet søndag morgen. I allerførste sving lykkedes det Nicki Thiim at overhale en modstander og at bringe sig op på anden position, og i hælene på sin holdkammerat og største modstander i ligaen. Men det lykkedes for franskmanden Kevin Este at beholde sin position. I midten af løbet kom Safety Car på banen, hvilket bragte feltet sammen, og Nicki Thiim var igen meget tæt på. Omgang efter omgang kæmpede de to holdkammerater en hård kamp for at vinde. Nicki Thiim ville ikke risikerede noget, og efter 22 omgange forblev han på andenpladsen.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

"Alt i alt var det en god weekend for mig og for holdet som helhed," siger den unge dansker om sin race weekend, og tilføjer:
"De to startplaceringer som nummer fire, var jeg ikke glad for, men jeg tror, ​​jeg har bevist, at jeg kan kæmpe. Det er meget svært at overhale her på Motor Park Oschersleben. Det var derfor jeg ikke ville risikere noget under løbet i dag. Til slut passede det hele sammen alligevel, og holdet gjorde et stort stykke arbejde.


Nicki Thiim på podiet med Kevin Estre og Philip Eng
(Foto: Natascha Theisen)

Allerede næste weekend skal den unge dansker videre. Sammen med teamet Young driver AMR deltager han i den 5. omgang af World Endurance Championship i Texas-Austin, før det derefter en uge senere skal køres i det tyske Porsche Carrera Cup.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

"Zandvoort er en bane, som jeg virkelig holder af, med masser af bakker i flere sektioner! Der vil jeg helt sikkert også være i angreb!", slutter Nicki Thiim.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Oschersleben
  • 15/09/13 - Oschersleben - Porsche Carrera Cup Germany
  •